Cornexi Sós karamellás protein zabkása 60g
Cornexi Sós karamellás protein zabkása 60g
310 Ft

Cornexi Sós karamellás protein zabkása 60g

310 Ft

20% tejsavó-, és búzafehérjével • Ropogós, sós karamelldarabkákkal

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Rákóczi út

    Átvehető 2025. nov. 25., kedd, nyitás: 7:30

  • Szent István körút

    Átvehető 2025. nov. 25., kedd, nyitás: 7:30

  • Budaörs

    Átvehető 2025. nov. 25., kedd, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Cornexi Sós karamellás protein zabkása
Kiszerelés: 65 g

A specifikációban szereplő adatok 60 g termékre vonatkoznak.

Próbáld ki hideg vízzel - 1 perc és kész! 

  • 20% tejsavó-, és búzafehérjével
  • Ropogós, sós karamelldarabkákkal

Miért pont búza- és tejfehérje?

  • a fehérje (vagy protein), a szénhidrátok és a zsírok mellett egyike a három tápanyagfélének, melyre szervezetünknek a kimagasló teljesítőképességéhez szüksége van az élet minden területén
  • a búzafehérjének magas a glutamintartalma, így megfelelő kiegészítője az állati eredetű tejfehérjéknek
  • együtt komplett fehérjeforrást alkotnak
  • és természetesen az ízélmény sem marad el!

elkészítés és felhasználás

Fogyasztható reggelire vagy edzések előtt. Az egészséges életmód betartása mellett fogyaszd egy változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként!

Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát öntsd egy tálkába. Adj hozzá kb. 100 ml hideg vagy 120 ml forrásban lévő vizet. Keverd össze és kb. 1 perc múlva fogyaszthatod a zabkását.

Összetevők:

Zabpehely 53%, Búzafehérje 57%, Cukor, Kukoricakeményítő, Sovány tejpor, Karamelldarabkák 5% (cukor, glükózszirup, vaj, tejszín, víz), Kölespehely, Tejsavófehérje-koncentrátum 5%, Csokoládépor 1% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj), Aroma, Étkezési só 0,6%

Nyomokban diófélét, földimogyorót, szóját és szezámmagot tartalmazhat!

További tudnivalók:

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Forgalmazza: Cornexi Food Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Útifűmaghéj fogyasztása Emésztőrendszer támogatása

A Plantago ovata (indiai útifű) növény magjából nyert Psyllium maghéj egy oldható rost, amelyet széles körben használnak az emésztés egészéges működésének helyreállítására és fenntartására, a koleszterinszint csökkentésére és a testsúly szabályozására. Ahhoz, hogy ennek az értékes rostforrásnak az előnyeit teljes mértékben kiaknázhassuk, fontos, hogy betartsuk a fogyasztására vonatkozó útmutatásokat. Alábbi útmutatónk segít abban, hogy az útifűmaghéjat úgy építhesd be az étrendedbe, hogy fogyasztása biztonságos és hatékony legyen számodra. Kövesd részletes útmutatónkat, és sajátítsd el az útifűmaghéj helyes fogyasztását!

A légutak védelme természetes hatóanyagokkal Immunerősítés, egészségvédelem

A téli hónapokra készülve érdemes extra figyelmet fordítanunk a légutak védelmére: a légutak tisztaságának és egészségének megőrzése ugyanis kulcsfontosságú a megfázás, influenza és egyéb vírusos fertőzések megelőzésében. Az orr- és toroknyálkahártya megfelelő védelme segít a kórokózok távol tartásában, az immunrendszer erősségének fenntartásában és csökkenti annak kockázatát, hogy a fertőzések mélyebbre hatoljanak, például elérjék a hörgőket vagy a tüdőt. Az alábbiakban bemutatott célzott, megelőző lépések szervezetünk egészének védelmét támogatják.

 

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.