Nick's Use Like Sugar 1:1 Cukorpótló 300g
Nick's Use Like Sugar 1:1 Cukorpótló 300g
3 325 Ft

Nick's Use Like Sugar 1:1 Cukorpótló 300g

3 325 Ft

1:1 arányban alkalmazható cukorpótló eritrittel, sztíviával és xilittel. Az íze és az állaga is megegyezik a kristálycukorral, a kalóriatartalma azonban 70%-kal kevesebb!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Nick's use like sugar 1:1 cukorpótló 

Kiszerelés: 300 g

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

A Nick's Use like sugar 1:1 cukorpótlóját ugyanúgy használhatod, mint a sima kristálycukrot! Az íze és az állaga is megegyezik a kristálycukoréval - a kalóriatartalma azonban 70%-kal kevesebb!

A termék beilleszthető a keto diétába is.

Összetevők

Összetevők: eritrit, édesítőszer: xilit, polidextróz (rost), csomósodástgátló: trikálcium-foszfát, édesítőszer: szteviol-glikozid. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!

Tápanyagok 100 g termékben:

  • Energia: 452 kJ/108 kcal
  • Zsír: 0 g
  • - ebből telített zsírok: 0 g
  • Szénhidrát: 75 g
  • - amelyből cukrok (természetesen előforduló): 1 g
  • - amelyből poliolok: 74 g
  • Rost: 22 g
  • Fehérje: 0 g
  • Só: 0 g

További tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó: Candy Store Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Mi is az a glicin? Immunerősítés, egészségvédelem

A glicin egy nem esszenciális aminosav, mely számos fehérje alkotóelemei között megtalálható, többek között a kollagén egyik legfontosabb összetevője. 75 g/mol molekulatömegével a legkisebb aminosavnak számít, kis mérete ellenére azonban rengeteg fontos feladatot lát el szervezetünkben. Noha szervezetünk magától is képes előállítani, fontos, hogy étrendünkben helyet kapjanak a magas glicintartalmú élelmiszerek, mint például a zselatin, a csontleves és más állati eredetű fehérjék.

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.