BIO juharszirup
BIO juharszirup "C" 250 ml
4 645 Ft

BIO juharszirup "C" 250 ml

4 645 Ft

A juharszirupot akkor kapunk, ha a juharfa cukros, vizes nedvét többszörösen leszűrik.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Összetevők: juharszirup*

*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szójaital és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energia: 921 kJ / 220 kcal

Zsír: 0 g

amelyből telített zsírsavak: 0 g

Szénhidrát: 87,8 g

amelyből cukor: 48 g

Rost: 0 g

Fehérje: 0 g

Só: 0,1 g

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kanada.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.