Flavin Trace Minerals 100ml 84M
Flavin Trace Minerals 84M 100ml
4 995 Ft

Flavin Trace Minerals 84M 100ml

4 995 Ft

Több mint 84 fajta természetes ásványi anyagot és nyomelem koncentrátumot tartalmazó készítmény.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. jún. 24., hétfő, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. jún. 24., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Flavin Trace Minerals 84M

Kiszerelés: 100ml

Több mint 84 fajta természetes ásványi anyagot és nyomelem koncentrátumot tartalmazó készítmény.

Tudvalevő, hogy az óceánok vizében lévő ásványok és nyomelemek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, hatékonyan segítenek azon hiánybetegségek ellen, melyektől az emberiség szenved.

A Nagy Sóstóból nyert 84M nátriumszegény ásványi anyagok fogyasztásával a test hozzájut a táplálkozás során magunkhoz nem vett létfontosságú ásványi anyaghoz is.

Felgyorsult világunkban táplálkozásunk során egyre kevesebb természetes eredetű ásványi anyaghoz és nyomelemehez jutunk hozzá. Sok élelmiszer ásványianyag tartalma szerény. Természetes forrásaink kimerülőben vannak a talaj túlzott kihasználása miatt. Az ásványi sókat nélkülöző szervezet nem képes fejlődni, egészségét megőrizni. Szervezetünk a táplálékokat, vitaminokat nem képes felhasználni, beépíteni ásványianyagok és nyomelemek nélkül. Ha a vitaminokat fontosnak tartjuk, az ásványi anyagok többszörös jelentőségűek. Szervezetünknek szüksége van az oldott, ionos tengeri ásványokra és nyomelemekre. Ha szervezetünkben megfelelő alkáli ion szint áll rendelkezésre, a mérgező savakat képes testünk semlegesíteni. Amikor már például nincs elegendő kalcium vagy más alkáli ásványi anyag bevitel, a test a túlélés érdekében a csontokból szerzi be a szükséges mennyiségű kalciumot.

Egy egészséges felnőtt testtömegének mintegy 4%-a ásványi anyagokból áll. Ez önmagában nem tűnik soknak, ám ha a fennmaradó testtömeg 60-70 %-os víztartalmához viszonyítjuk, máris nagyobb hangsúlyt kap ez a szám. Ásványi anyagok előállítására testünk egyáltalán nem képes, ezért csak a táplálkozással juthatunk hozzá.

Az asztali só kiváló természetes helyettesítője. A nátrium más ásványi anyagokkal egyensúlyban nem káros a magas vérnyomásra, mint a közönséges asztali só. Kiegyensúlyozottabb sós ízt ad, a közönséges konyhasóval összehasonlítva sokkal jobb és ízletesebb.

A Trace Minerals 84M jótékony hatásai: 

 • Biztosítja az emberi test számára legfontosabb ionokat: nátriumot, káliumot, magnéziumot, kloridot, szulfátot és foszfátot.
 • Segíti a koncentrációt.
 • Állóképesség, általános vitalitás javítása.
 • Az ásványi anyagok nagy segítséget nyújtanak bármilyen tisztító kúránál.
 • Jobb mentális közérzetet eredményezhet az ásványi anyagok kiegészítő használata.
 • Minden gyógynövény, vagy gyógynövénykombináció hatását elősegíti az ásványi anyagok hozzáadása.
 • Vitaminok hatásának javítása, hisz ezek nem hasznosulnak megfelelően ásványi anyagok nélkül.
 • Ízületi problémák esetén is kiváló segítséget nyújt.
 • Az ásványi anyagok a csont és fog sűrűségnek és keménységnek fontos tényezői. Szerepet játsszanak a fogszuvasodás megelőzésében is.
 • Allergia esetén a fogyasztók pozitív eredményről számolnak be.
 • Hatására javulhat a haj, a bőr és a köröm minősége, szépsége.
 • Menstruációs és premenstruációs problémák csökkentésére, kombinálva olyan gyógynövényekkel, amelyeket hagyományosan női panaszokra alkalmaznak.
 • Migrénes fejfájások megelőzésére is alkalmas.
 • A fürdővízbe téve, vagy utána néhány csepp (2-4) ásványi anyag a nedves bőrbe masszírozva puhítja és felfrissíti a bőrt.
 • Az asztali só kiváló természetes helyettesítője. A nátrium más ásványi anyagokkal egyensúlyban nem káros a magas vérnyomásra, mint a közönséges asztali só.
 • Kiegyensúlyozottabb sós ízt ad, a közönséges konyhasóval összehasonlítva sokkal jobb és ízletesebb.
 • Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében! 

Felhasználási javaslat: Napi 1-3 X 20-30 csepp italokhoz, vízhez, gyümölcslevekhez, teához, stb. keverve.

 • Ételek (levesek, öntetek stb.) készítéséhez.
 • Hígítva fogyasztandó! Folyamatos fogyasztása javasolt!
 • Szembe ne kerüljön!
 • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

ÖSSZETÉTEL

Összetevők:  klorid, magnézium, szulfát, nátrium, lítium, bór, kálium, bárium, kalcium, szén, cérium, európium, fluor, gallium, arany, indium, jód, vas, lantán, luténium, mangán, nitrogén, palládium, foszfor, platina, szkandium, szelén, szilícium, kén, titán, vanádium, cink, ezüst, valamint a tengervízben előforduló ásványi anyagok és nyomelemek változó mennyiségben.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek