Flavin Trace Minerals 100ml 84M
Flavin Trace Minerals 84M 100ml

3 690 Ft

Flavin Trace Minerals 84M 100ml

3 690 Ft

Szervezetünk a táplálékokat, vitaminokat nem képes felhasználni, beépíteni ásványi anyagok és nyomelemek nélkül.
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

Részletes leírás

Szervezetünk a táplálékokat, vitaminokat nem képes felhasználni, beépíteni ásványi anyagok és nyomelemek nélkül. Szervezetünknek szüksége van az oldott, ionos tengeri ásványokra és nyomelemekre. Ha szervezetünkben megfelelő alkáli ion szint áll rendelkezésre, a mérgező savakat testünk képes lehet semlegesíteni, de amikor már nincs elegendő kalcium vagy más alkáli ásványi anyag bevitel, a test a csontokból szerzi be a szükséges mennyiségű kalciumot.

 • Biztosíthatja az emberi test számára legfontosabb ionokat: nátriumot, káliumot, magnéziumot, kloridot, szulfátot és foszfátot.
 • Segítheti a koncentrációt. Állóképesség, általános vitalitás javítása.
 • Az ásványi anyagok nagy segítséget nyújtanak bármilyen tisztító kúránál.
 • Jobb mentális közérzetet eredményezhet az ásványi anyagok kiegészítő használata.
 • Minden gyógynövény, vagy gyógynövény kombináció hatását elősegíti az ásványi anyagok hozzáadása.
 • Vitaminok hatásának javítása, hisz ezek nem hasznosulnak megfelelően ásványi anyagok nélkül.
 • Ízületi problémák esetén is kiváló segítséget nyújthat.
 • Az ásványi anyagok a csont és fog sűrűségnek és keménységnek fontos tényezői. Szerepet játsszanak a fogszuvasodás megelőzésében.
 • Allergia esetén a fogyasztók pozitív eredményről számolnak be.
 • Hatására javulhat a haj, a bőr és a köröm minősége, szépsége.
 • Menstruációs és premenstruációs problémák csökkentésére, kombinálva olyan gyógynövényekkel, amelyeket hagyományosan női panaszokra alkalmaznak.
 • Migrénes fejfájások megelőzésére is alkalmas.
 • A fürdővízbe téve, vagy utána néhány csepp (2-4) ásványi anyag a nedves bőrbe masszírozva puhítja és felfrissíti a bőrt. Az asztali só kiváló természetes helyettesítője. A nátrium más ásványi anyagokkal egyensúlyban nem káros a magas vérnyomásra, mint a közönséges asztali só. Kiegyensúlyozottabb sós ízt ad, a közönséges konyhasóval összehasonlítva sokkal jobb és ízletesebb.

Összetevők, hatóanyagok:

Klorid, magnézium, szulfát, nátrium, lítium, bór, kálium, bárium, kalcium, szén, cérium, európium, fluor, gallium, arany, indium, jód, vas, lantán, luténium, mangán, nitrogén, palládium, foszfor, platina, szkandium, szelén, szilícium, kén, titán, vanádium, cink, ezüst, valamint a tengervízben előforduló ásványi anyagok és nyomelemek változó mennyiségben.

Forgalmazó: Crystal Pharma Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Flavin Trace Minerals 84M 100ml