PURITO All-Care Recovery Cica tapasz pattanásokra 51db
PURITO All-Care Recovery Cica-Aid tapasz pattanásokra 51db
3 895 Ft

PURITO All-Care Recovery Cica-Aid tapasz pattanásokra 51db

3 895 Ft

Ez egy multifunkciós hidrokolloid tapasz, amely diszkrét fedést, védelmet biztosít, gyulladásgátló hatásával megnyugtatja a bőrt a kezdődő pattanások esetén, segít a fehér komedókban felgyűlt faggyú felszívódásában, valamint felnyílt pattanások esetén a sebkezelésben, hegmentes bőrregenerációban is.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Rendelésre

Részletes leírás

Kiszerelés: 51 db

Ez egy multifunkciós hidrokolloid tapasz, amely diszkrét fedést, védelmet biztosít, gyulladásgátló hatásával megnyugtatja a bőrt a kezdődő pattanások esetén, segít a fehér komedókban felgyűlt faggyú felszívódásában, valamint felnyílt pattanások esetén a sebkezelésben, hegmentes bőrregenerációban is.

Láthatatlan fedés a pattanások helyi kezelésére és a hegmentes bőrregenerációért.

Gyulladásgátló hatásával megnyugtatja a bőrt, elősegíti a bőr regenerálódását és védi a környezeti hatásoktól.

A magas minőségű hidrokolloid tapasz magába szívja a sebváladékot és nedves környezetet tart fenn, hogy a bőr minél hamarabb regenerálódni tudjon.
Kezdődő pattanások esetén alkalmazva segít csökkenteni a bőr gyulladásos állapotát, az ázsiai gázlóból kivont Asiaticoside, Madecassic sav és Asiatic sav összetevők antioxidáns, gyulladáscsökkentő és kollagéntermelést serkentő tulajdonságai révén. Védi a már előrehaladott stádiumban lévő pattanásokat a felnyílástól, és a felülfertőződéstől, így lehetővé teszi a pattanásokban és komedókban felgyülemlett folyadék és faggyú higiénikus kivonását.

Mi a hidrokolloid? 
Természetes hidrofil gél és szintetikus hidrofób gumi elegye, melyet sebkezeléseknél használnak, megvédi a sebet a külső szennyeződésektől és újrafertőződéstől. Felszívja a sebváladékot és baktériumokat, valamint a sebgyógyuláshoz ideális nedves környezetet tart fenn, elősegítve annak gyors lefolyását és megelőzve a hegesedést. 

Mikor használjam a Cica Aid-et?
Használd védőtapaszként miután megtörtént a baj, és kinyomtál egy pattanást. Megnyugtatja a bőrt és megelőzheted általa az utánfertőzést valamint a hegesedést. Használd olyan pattanáson, ami már megnyílt, vagy már teljesen érett, és fehér a közepe, itt a pattanásban lévő váladék kinyerésében, felszívásában segít. Használd védőrétegként, nem csak megakadályozza, hogy kinyomd a pattanást, de segíti is, hogy mihamarabb megszűnjön a bőr gyulladásos állapota. Használhatod enyhe akné esetén helyi kezelésként, centella tartalma segíti a bőr mielőbbi regenerációját.

Mennyi ideig hagyjam magamon a Cica-aid-et? 
​Akár éjszaka, akár nappal használod, a legjobb eredmény érdekében 8 órán át használd, de maximum 12 órán át legyen rajtad 1 tapasz. Csökkenti a bőr regenerálódásához szükséges időt és a hegesedés esélyét. 

Mit csinálok rosszul, ha nem használ a tapasz?
Használat előtt a bőrt alaposan meg kell tisztítani, ha ez elmarad, úgy a megfelelő eredmény is. Másik lehetőség, hogy 3 óránál kevesebb ideig hagytad hatni a tapaszt. Esetleg mitteszereken vagy gombás eredetű aknén használtad a tapaszt.

A tapasz szélei vékonyabbak mint a közepén így még biztosabb tapadást tesz lehetővé, a félig átlátszó tapaszok természetes fedést biztosítanak. A tapaszon lévő kis bevágás segítségével könnyen eltávolítható, és a felhelyezése is teljesen higiénikus, nem kell aggódnod az esetleges tovább fertőzéstől. A vízállóság elsődleges egy ilyen tapasz esetében, így a Purito pattanás elsősegély tapaszát úgy alkották meg, hogy vízzel való érintkezés vagy sportolás közben se váljon le a bőrről. Szellőzik, mégis eléggé nedvesen tartja a tapasz alatti felületet, hogy támogassa a bőrregenerációs folyamatokat.

Használata:

 • Hogy kissé megnyisd a pórusokat mosd meg az arcod langyos vízzel.
 • Ezután finoman szárítsd meg az arcod. Bizonyosodj meg róla, hogy az érintett bőrfelület teljesen száraz, máskülönben a tapasz nem ragad megfelelően.
 • Ne használj más akne-kezelő terméket a tapasz felhelyezése előtt!
 • Nyomd meg a bevágást a a védőfólián és igyekezz úgy levenni a tapaszt, hogy középen ne érj hozzá.
 • Tedd a tapaszt a pattanásra és finoman nyomd rá 5 másodpercig. Várj 5-8 órát amíg az átlátszó tapasz középen halvány fehér színűvé válik, ebből tudni fogod, hogy elvégezte a feladatát.
 • Távolítsd el a tapaszt, tisztítsd meg és hidratáld a bőrterületet, ha szükséges helyezz fel újabb tapaszt, ha a pattanás még mindig kezelésre szorul.

Összetevők: Hydrocolloid, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid


A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Mire jó a rozmaring olaj? Haj, bőr, köröm

A rozmaring olaj gyógyászati és szépségápolási célokra való felhasználása nem újkeletű szokás: az antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagokban gazdag illóolajat már évezredekkel ezelőtt is alkalmazták. Értékes hatóanyagainak köszönhetően a rozmaring olaj segítséget nyújthat a haj és a fejbőr ápolásában, a korpás vagy zsíros haj kezelésében, valamint serkentheti a haj növekedését. Lássuk, hogyan alkalmazhatjuk  a mindennapokban!