Mira gyógyvíz baby 700 ml
Mira gyógyvíz baby 700 ml

335 Ft

Mira gyógyvíz baby 700 ml

335 Ft

A Mira Baby gyógyvíz kíméletes, hatékony megoldást nyújthat a hasfájós, szorulásos problémával küzdő kisgyermekek számára.
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető 2021. okt. 29., péntek, nyitás: 10:00

 • Pólus Center

  Átvehető 2021. okt. 29., péntek, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2021. okt. 29., péntek, nyitás: 7:30

Részletes leírás

A Mira Baby gyógyvíz kíméletes, hatékony megoldást nyújthat a hasfájós, szorulásos problémával küzdő kisgyermekek számára. A glaubersó és a mérsékelt keserűsó tartalma révén enyhe hashajtó, béltisztító hatású. Ennek köszönhetően rendben tartja a baba emésztését, mégpedig káros mellékhatások és a hozzászokás veszélye nélkül. Alkalmazása 3 hónapos kortól javasolt.

A Mira Baby gyógyvíz átmoshatja a bélcsatornát, leoldhatja a nyálkahártyáról a gyulladásos váladékot, eltávolíthatja a hurutokat okozó baktériumot, vírust, s ezek bomlástermékeit és a széklettel együtt kiüríti.

A gyermekgyógyászatban a következő esetekben javasolt hashajtó szerek alkalmazása:

- székrekedés
- gyomorhurut, valamint a bélhurut enyhébb formái (vírusos, baktériumos fertőzések; romlott, fertőzött étel- és italfogyasztás; mérgező anyagot tartalmazó étel fogyasztása után)
- helytelen táplálkozásból eredő gyomor- és bélproblémák (székelési zavar, felfúvódás,...stb )

Főbb oldott alkotóelemek:

Magnézium (Mg2+): 278 mg/l
Nátrium (Na+): 2260 mg/l
Kalcium (Ca2+): 188 mg/l
Hidrogénkarb. (HCO3): 744 mg/l
Szulfát (SO42-): 4700 mg/l
Klorid (Cl-): 790 mg/l
Összes alkotóelem: 9070 mg/l

FONTOS!

Nem használható.

Ismeretlen eredetű hasi fájdalom, bélelzáródás, gyulladásos bélbetegségek, vérzések, széklet-impactáció, savhiány és jelentős folyadékvesztés esetén.

Adagolás:

Kortól függően 0,5-1,5 dl Mira Baby gyógyvíz fogyasztása javasolt.

Székrekedés esetén éhgyomorra, sima vízzel teával stb, hígítva javasolt a fogyasztása.

Az enyhe keserű íz szükség esetén bármely kedvenc folyadék (tea, szörp, gyümölcslé9 hozzáadásával enyhíthető. A Mira Baby gyógyvízről elmondható, hogy huzamos ideig tartó felhasználásakor sem jön létr hozzászokás, vagy függőségi állapot.

Forgalmazó: HerbaHáz - Bennovum Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Mira gyógyvíz baby 700 ml