Útifű maghéj 95% Paleolit 200g
Útifű maghéj 95% Paleolit 200g
2 595 Ft

Útifű maghéj 95% Paleolit 200g

2 595 Ft

Az útifű maghéj élelmi rostban gazdag gabonaféle, fogyasztásával elősegítjük a hatékony anyagcsere fenntartását. 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Szent István körút

    Átvehető 2024. okt. 11., péntek, nyitás: 7:30

  • Rákóczi út

    Átvehető 2024. okt. 11., péntek, nyitás: 7:30

  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Budaörs

    Átvehető 2024. okt. 11., péntek, nyitás: 7:30

Részletes leírás

paleolit - Útifű maghéj 95% 

Kiszerelés: 200 g

A specifikációban feltüntetett adatok 100 g termékre vonatkoznak.

Az útifű maghéj élelmi rostban (psyllium husk) gazdag gabonaféle, fogyasztásával hozzájárulunk a normál anyagcsereműködéshez. Emésztést elősegítő tulajdonsága magas vízmegkötő tulajdonságának köszönhető - az útifű maghéj a saját súlyának húszszoros mennyiségű vizet képes megkötni. Az egészséges étrend megőrzéséhez az élelmi rostok tekintetében napi beviteli szükségletünk 25 g - viszonyításképpen, 100 g útifű maghéjban körülbelül 88 g rost található. 

Az útifű maghéjat a búzára érzékenyek is fogyaszthatják, a növény rostjai védik a búzarostok által kidörzsölt beleket. 

Felhasználási javaslat: 1 pohár (kb. 2 dl) folyadékban - ez lehet víz, tea, gyümölcslé - keverjünk el 1 evőkanál útifű maghéjat. Az elkészült italt azonnal fogyasszuk el. Kúraszerű alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával!

Útifűmaghéj fogyasztása esetén kiemelten figyeljünk oda a vízfogyasztásra, a gabonaféle hatékony vízmegkötő tulajdonságára tekintettel. 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL:

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Forgalmazza: PALEOCENTRUM Kft.

Származási hely: India

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Probiotikumok Emésztőrendszer támogatása

A probiotikumok az egészséges bélflórában természetes módon jelen lévő, hasznos baktériumok. Egysejtű organizmusok, melyek feladata a bélflóra egyensúlyának fenntartása, a vitaminok és tápanyagok bélfalon keresztül való felszívódásának elősegítése és az immunrendszer egészségének megőrzése.