Eco-Z Happy Baby hidratáló krémes baba fürdető 300ml
Eco-Z Happy Baby hidratáló krémes baba fürdető 300ml
1 650 Ft

Eco-Z Happy Baby hidratáló krémes baba fürdető 300ml

1 650 Ft

Ebben a fürdetőben egyedi, prémium összetevőket hangoltunk össze hidratáló alkotóelemekkel és egy csipetnyi hipoallergén illattal- hogy a fürdetés kicsiknek és nagyobbaknak is öröm legyen!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Kiszerelés: 300 ml

Tartsd távol azoktól az anyagoktól,amire nincs szüksége! Ebben a fürdetőben egyedi, prémium összetevőket hangoltunk össze hidratáló alkotóelemekkel és egy csipetnyi hipoallergén illattal- hogy a fürdetés kicsiknek és nagyobbaknak is öröm legyen!

Hogyan fürdesd a legkisebb családtagot? Sose alkalmazz töményen semmilyen fürdő  kozmetikumot a bőrén közvetlenül! Akkor sem, ha ilyen szuper összetevőkből áll, mint az Eco-Z Happy Baby :).

Tudod, a picik bőre 7-10X vékonyabb, mint a felnőtteké. És mindenre érzékeny. Főleg a vegyi anyagokra-legyen az bio vagy sem, növényi vagy szintetikus. Nincs szüksége extra ápolásra. VÉDELEM és IDŐ kell neki- idő, hogy megerősödjenek a szövetek, kialakuljon a bőr és izom/zsír a bőr alatt.

Mit jelent a bőrvédelem fürdésnél?
Azt, hogy a felületaktív anyagok nem mennek át erős vegyi behatáson, az összetevők több funkciósak és a tartósítószerek kiméletesek-persze a terméket védik! E mellett arra is figyelünk, hogy minél kevesebb pálmaolaj tartalmú alapanyagot használjunk. Ezért összetevőink fő tulajdonságai a Happy Baby fürdetőben:

  1. Tenzidek: dús és lágy habot adnak, kókuszból készülnek és nem szárítanak.
  2. Hidratáló összetevők: Sodium PCA,ami egy luxus anyag a hidratálók között, a cukortenzidek pedig szintén a visszahidratálásban segítenek.
  3. Antiallergén illatanyag.
  4. A formula alkalmas fürdetésre, tetőtől talpig, alaposan hígítva.

Kellesz neki TE! Az érintésed, az illatod, a melegséged, a szereteted! Úgy, ahogy vagy.

Lehet, hogy kakis a popsi, vagy böfis szája, de ezt nedves,enyhén tisztálkodószeres kendővel letörölheted.

Az első 1-2 hónapban csak a fürdővízbe tégy kb 1 teáskanál fürdetőt! Ezzel a vízzel szükség esetén hajas fejbőrt is megmoshatod.

Teljes leírás