Dr.Kelen Sun F50+ Gyerek napspray 150 ml
Dr.Kelen Sun F50+ Gyerek napspray 150 ml
4 995 Ft

Dr.Kelen Sun F50+ Gyerek napspray 150 ml

4 995 Ft

50 faktoros, azonnali védelmet biztosító, vízálló napspray gyermekeknek.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Központi raktár

  Készleten van a termék

Részletes leírás

Dr.Kelen Sun F50+ Gyerek napspray
Kiszerelés: 150 ml

A laboratóriumilag tesztelt, Dr. Kelen SUN napozócsalád terméke. Kifejezetten érzékeny bőrtípus esetén is alkalmazható, fotostabil, azaz a napon le nem bomló fényvédőket tartalmaz. Véd a nap UVA és UVB sugarai, valamint szabadgyök-képző káros hatásai ellen. Vízálló összetételének köszönhetően fürdéskor is a bőrön marad. Egyszerűen, megbízhatóan alkalmazható, azonnal beszívódik, a bőr nem lesz fehér, zsíros tapintású. 

Az erős napsugárzás, szél és víz által igénybe vett bőr speciális ápolásra szorul, ezért napozás utáni hidratáló, regeneráló készítmény használata feltétlenül javasolt.

 • 0% tartósítószer
 • 0% színezőanyag

felhasználás

Használja 2mg/cm2 mennyiségben napozás előtt, ajánlott gyakori újra alkalmazása. Fényvédő használata mellett se tartózkodjon túl sokáig napon, mert a túlzott napozás veszélyt jelenthet.

Kisgyermeket ne érjen közvetlenül napfény! Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön! Tűzveszélyes, nyílt lángtól távol tartandó!

információk a napvédők faktorszámáról

 • 6-10: alacsony
 • 15-20-25: közepes
 • 30-50: erős
 • 50+: rendkívül erős

összetevők

Alcohol, Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Panthenol, Propylene Glycol, Isopropyl Myristate, Butyl Methoxydibenzolimethane, Diethylhexyl Butamido Triazone, Ethylhexyl Triazone, Cyclopentaxiloxane, Cyclohexaxiloxane, Tocopheryl Acetate, Parfum.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekektől elzárva.

Forgalmazza: HighCosm Bt. - Dr. Kelen [Made in Hungary]


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás