MM Gold Ricinusolaj 250ml ricinus olaj
MM Gold Ricinusolaj 250ml
2 250 Ft

MM Gold Ricinusolaj 250ml

2 250 Ft

A ricinusolaj olyan zsírsavakat tartalmaz, mint a ricinolsav, az olajsav, linolsav, palmitinsav és sztearinsav.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma 16:00-ig

 • Pólus Center

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Budaörs

  Átvehető ma 17:00-ig

Részletes leírás

RICINUS OLAJ (GYÓGYSZERKÖNYVI MINŐSÉG)

Sűrű, jellegzetesen “fű” illatú és világosan aranyló színű olaj. Ajakfényekben, rúzsokban használva puhítja a bőrt és fényt ad, szappanokban a krémességet biztosítja. Mai napig nem biztonyított tudományosan, de mégis, sokan számoltak be erősebb és szebb hajról, szempillákról a hosszass ricinus olajos pakolást és balzsamot használva. A ricinus olaj kiválóan ellensúlyozza a nap okozta bőrszárazságot, stresszt, ezért napvédő készítményekbe kifejezetten javasolt. 

A ricinus olaj a hajpakolások fő összetevője, és bár rendkívül zsírosít, de megfelelően adagolva hajnövesztő hatású lehet (tudományosan a mai napig nem tudták analizálni a hatóanyagot, mégis, gyakorlatilag mindenkinek van egy sztorija róla), s megelőzhető a hajvégek töredezése. Gyógyszerkönyvi minőségű, hidegen sajtolt. Erős ricinus illatú, állagában pedig rendkívül sűrű, szinte gél szerű bázisolaj.

Szappanok összetevőjeként habzást, állagot lehet javítani.

TIPP

Ha száraz a haja, hajmosás előtt használjon hajpakolást: a hajbalzsamba tegyen 10%-nyi ricinusolajat, ezzel kenje be a hajvégeket. Csomagolja be egy zuhanysapkába, tekerjen rá törölközőt, és hagyja 20 percig ebben a meleg dunsztban. Ezután a szokásos módon mosson hajat. Az eredmény ápolt, csillogó haj!

EGYÉB TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

Gyártó: MosóMami Kft. 

Terméktulajdonságok: illatanyagmentes, állati összetevő mentes és pálmavaj mentes

Kiszerelés: 250 ml

Fontos, hogy a ricinus olajat kozmetikai alkalmazásra kínáljuk. Kérjük, hogy emésztési panaszokkal forduljon gyógyszerészhez, kezelőorvoshoz!
Teljes leírás