WTN Q10 ultra 60db
WiseTree Naturals Q10 Ultra (60 db)
5 800 Ft

WiseTree Naturals Q10 Ultra (60 db)

5 800 Ft

Q10 étrend-kiegészítő speciális ubiquinol-formulában. Antioxidáns hatóanyagokban gazdag, hormonmodulánsoktól mentes termék. 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető ma, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Wisetree naturals Q10 ultra 60 db

Kiszerelés: 60 db 

Alkalmazási javaslat: napi 1-2 tabletta, étkezés közben bevenni

 

Q10 étrend-kiegészítő speciális, ubiquinol formulában. Glutén-, laktóz-, hormonmoduláns- és ásványi anyagoktól mentes termék. Az antioxidáns hatóanyagokban gazdag termék alkalmazásával a Q10-tabletta szedése továbbá hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák enyhítéséhez, valamint a termékenység fokozásához is.

 

Miért ubiquinol? A legtöbb Q10 étrend-kiegészítő a molekuláris szerkezetét tekintve stabilabb, koenzim-formában tartalmazza az értékes hatóanyagot -  a WTN terméke azonban az eredetileg kevésbé stabil, ám jóval kiemelkedőbb élettani hatással rendelkező ubiquinol formában tartalmazza a Q10-et a japán Kaneka cég által szabadalmazott technológiának köszönhetően: a technológia lényege, hogy az ubiquinol forma molekuláris szerkezetének biztosítása által a Q10 ebben az élettani szempontból hatékonyabb összetételben lehet benne a termékben.

 

A termék kúraszerű alkalmazása: A legtöbb esetben 2-3 hónapos használatot majd 1 hónap szünetet javaslunk, ha a kezelőorvos vagy természetgyógyász nem javasolta másképpen.

 

Összetevők:

Repceolaj, gliceril-oleát (emulgeátor), ubikinol (Kaneka UbiquinolTM), méhviasz (segédemulgeátor), szója-lecitin (GMO mentes), zselatin (kapszula), glicerin (kapszula), karamell (kapszula színezék).

A specifikációban szereplő adatok 1 kapszulára vonatkoznak!

További tudnivalók a termékről:

Gyártja és forgalmazza: Wise Tree Kft.

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson jelzett időpontot.

Tárolás: Száraz, fényvédett, hűvös helyen. Kérjük, hogy a kiürült műanyag flakont szelektív hulladékgyűjtőben helyezze el!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Pranagarden Immunerősítés, egészségvédelem

A gyógynövény-alapú Pranagarden termékek célja az immunerősség fenntartásának támogatása, a szervezet energizálása és a jó egészségügyi állapot fenntartása. A Pranagarden összetevői között számos, weboldalunkon már bemutatott gyógynövényt találhatsz: az étrend-kiegészítőket fő hatóanyagai között megtalálhatod az ashwagandhát, a gurmart, az indiai bazsalikomot tartozó és a klorofillt is.

Huminsav Immunerősítés, egészségvédelem

A modern táplálkozási szokások egyik következménye a sav-bázis egyensúly felborulása, mely szervezetünk elsavasodásához vezet. Az elsavasodás számos egészségügyi problémához vezethet, többek között csontritkulás, asztma vagy reuma kialakulásához, továbbá hajhullást és súlynövekedést is okozhat. Szervezetünk ásványi anyagokkal való ellátottságának biztosításával hozzájárulhatunk a sav-bázis egyensúly helyreállításához. Az ásványi anyagok pótlásában segítségünkre lehetnek a huminsav-tartalmú étrend-kiegészítők, például a Huminiqum kapszula és szirup termékek.