WTN Q10 ultra 60db
WiseTree Naturals Q10 Ultra (60 db)
5 800 Ft

WiseTree Naturals Q10 Ultra (60 db)

5 800 Ft

Q10 étrend-kiegészítő speciális ubiquinol-formulában. Antioxidáns hatóanyagokban gazdag, hormonmodulánsoktól mentes termék. 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető ma, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Wisetree naturals Q10 ultra 60 db

Kiszerelés: 60 db 

Alkalmazási javaslat: napi 1-2 tabletta, étkezés közben bevenni

 

Q10 étrend-kiegészítő speciális, ubiquinol formulában. Glutén-, laktóz-, hormonmoduláns- és ásványi anyagoktól mentes termék. Az antioxidáns hatóanyagokban gazdag termék alkalmazásával a Q10-tabletta szedése továbbá hozzájárulhat a szív- és érrendszeri problémák enyhítéséhez, valamint a termékenység fokozásához is.

 

Miért ubiquinol? A legtöbb Q10 étrend-kiegészítő a molekuláris szerkezetét tekintve stabilabb, koenzim-formában tartalmazza az értékes hatóanyagot -  a WTN terméke azonban az eredetileg kevésbé stabil, ám jóval kiemelkedőbb élettani hatással rendelkező ubiquinol formában tartalmazza a Q10-et a japán Kaneka cég által szabadalmazott technológiának köszönhetően: a technológia lényege, hogy az ubiquinol forma molekuláris szerkezetének biztosítása által a Q10 ebben az élettani szempontból hatékonyabb összetételben lehet benne a termékben.

 

A termék kúraszerű alkalmazása: A legtöbb esetben 2-3 hónapos használatot majd 1 hónap szünetet javaslunk, ha a kezelőorvos vagy természetgyógyász nem javasolta másképpen.

 

Összetevők:

Repceolaj, gliceril-oleát (emulgeátor), ubikinol (Kaneka UbiquinolTM), méhviasz (segédemulgeátor), szója-lecitin (GMO mentes), zselatin (kapszula), glicerin (kapszula), karamell (kapszula színezék).

A specifikációban szereplő adatok 1 kapszulára vonatkoznak!

További tudnivalók a termékről:

Gyártja és forgalmazza: Wise Tree Kft.

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson jelzett időpontot.

Tárolás: Száraz, fényvédett, hűvös helyen. Kérjük, hogy a kiürült műanyag flakont szelektív hulladékgyűjtőben helyezze el!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek