Vitaking Flora10 6ml (150 csepp)
Vitaking Flora10 6ml (150 csepp)
3 850 Ft

Vitaking Flora10 6ml (150 csepp)

3 850 Ft

A bélflóra egészségét fenntartó étrend-kiegészítő csepp

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

 • Bartók Béla

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Pólus Center

  Átvehető ma, nyitás: 10:00

Részletes leírás

Vitaking Flora10 6ml (150 csepp)

A Vitaking FLORA10 élőflórás készítmény egy innovatív termék, orális szuszpenzió formájában. 10 különböző baktériumtörzs aktív tenyészetét tartalmazza - 5 cseppben több, mint 5 milliárd probiotikus baktériumtenyészetet.

Napi ajánlott mennyiség: 2 csepp

A baktériumoktól általában a betegséget okozó baktériumok jutnak eszünkbe, pedig a testünk felületén és a szervezetünkben sok baktériumfaj megtalálható még akkor is amikor egészségesek vagyunk. A baktériumok nagy része ártalmatlan vagy hasznos, és persze vannak fertőző megbetegedést kiváltó baktériumok is. A jó baktériumok benépesítik az egész tápcsatornát, de megtalálhatók a hüvelyben, az száj- és az orrüregben is. A beleink felszínén lakó bacik összességét hívjuk bélflórának.

összetevők

Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis ssp lactis,  Streptococcus thermophilus, MCT olaj

további tudnivalók

Nettó térfogat: 6 ml (150 csepp)

Tárolás: Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó! Használat előtt felrázandó!

Forgalmazza: Vitaking Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Vitaking Flora10 6ml (150 csepp)