Sextra tabletta 30db
Sextra Potencianövelő 30 db tabletta

6 290 Ft
7 990 Ft

Sextra Potencianövelő 30 db tabletta

6 290 Ft
7 990 Ft

A SEXTRA csakis gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, melyet férfiak számára fejlesztettek ki.
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

3db vásárlása esetén ingyenes kiszállítás országosan!

A SEXTRA csakis gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, melyet férfiak számára fejlesztettek ki.

A SEXTRÁT kúraszerűen kell fogyasztani, naponta 1 szemet kell beszedni, lehetőleg étkezés előtt egy órával, vagy étkezés után legalább egy óra elteltével (azért javasolt, hogy NE telített gyomorba szedje be, mert a hatóanyagok felszívódása üres, vagy viszonylag üres gyomorból sokkal optimálisabb, hatékonyabb, ezáltal a hatását sokkal jobban fejtheti ki).

Az amerikai gyártó tesztjei alapján azt javasoljuk, hogy a kúra időtartama 4 hónap legyen!

Tapasztalataink szerint a hatása már 20-30 nap után jelentkezhet. A kúra további időtartama alatt pedig a szervezetbe beépülő gyógynövények regenerálhatják, erősíthetik a szervezetét, melynek hatására elérheti a kívánt állapotot.

A hatása úgy jelentkezhet, hogy a vérbőség fokozásával és a vérerek kitágításával sokkal erősebb és hosszabban tartó erekció eléréséhez segítheti hozzá!

Jelentősen csökkenhet a regenerációs idő két együttlét között, így akár 3-5 perc után készen állhat egy újabb együttlétre. Nagyon fontos lehetséges hatásként kell megemlíteni - melyet a tesztelések során igazoltak vissza a partnereink-, HOGY JELENTŐSEN MEGNÖVEKEDHET AZ EGYÜTTLÉTTEL ELTÖLTÖTT IDŐ AZOKNÁL, AKIK ÚGYNEVEZETT "KORAI MAGÖMLÉSBEN" SZENVEDNEK. A SEXTRA Fűrészpálma kivonatot is tartalmaz, mely leginkább a prosztata egészségét javító hatásairól ismert 40 feletti férfiak esetében.

Jelentős védelmet nyújthat a jóindulatú prosztata-megnagyobbodással (röviden: BPH) rendelkező férfiak számára! Nagyon fontos, hogy nem szabad néhány óra elteltével a hatást várni, mert a SEXTRA nem egy alkalmi tabletta! A SEXTRÁT KÚRASZERŰEN kell fogyasztani. Rendszeres szedésével el lehet hagyni az alkalmi tabletták szedését, mert összetevőinek köszönhetően folyamatosan frissítheti, regenerálhatja a szervezetét.

A SEXTRA az OÉTI engedélyével hivatalosan forgalomba hozható Magyarországon! Biztonságos, mert az Élelmiszervizsgáló Laboratórium az engedélyeztetés előtt bevizsgálta és mindent az előírásoknak megfelelőnek talált.

Egy doboz 30 darab tablettát tartalmaz, az ajánlott napi egy szem fogyasztásának betartásával egy havi adagot tartalmaz.

Forgalmazó: Euroherb s.r.o

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Sextra Potencianövelő 30 db tabletta