Törökmogyoró natúr 100g Paleolit
Törökmogyoró natúr 100g Paleolit
945 Ft

Törökmogyoró natúr 100g Paleolit

945 Ft

Ízletes nassolnivaló, előnyös zsírsavösszetétellel, magas ásványi anyag- és vitamintartalommal. 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Bartók Béla

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Rákóczi út

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Paleolit Natúr Törökmogyoró

Kiszerelés: 100 g

A specifikációban szereplő mennyiségek 100 g termékre vonatkoznak.

Ízletes nassolnivaló, előnyös zsírsavösszetétellel, magas ásványi anyag- és vitamintartalommal. 

Miért jó a törökmogyoró?
Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy a mogyoróban megvan a diófélék minden jó tulajdonsága. Az ízletes, tápláló mogyorószemekben sok a fehérje és a rost. Jelentős a vas-, foszfor- és káliumtartalma. A többi dióféléhez hasonlóan a mogyoróban is sok az E vitamin, és megtalálhatók benne a B vitaminok is. Ennek a diófélének is előnyös a zsírsavösszetétele: a magas olajtartalom ellenére sem terheli a szívet és az érrendszert, sőt, előnyösen befolyásolja a koleszterin-szintet.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

  • Energia: 611 kcal / 2525 kJ
  • Zsír: 55,6 g
    • amelyből telített zsírsavak: 4,9 g
  • Szénhidrát: 11,8 g
    • amelyből cukrok: 2,3 g
  • Fehérje: 15,71 g
  • Só: 0 g

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Származási hely: Törökország


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Probiotikumok Emésztőrendszer támogatása

A probiotikumok az egészséges bélflórában természetes módon jelen lévő, hasznos baktériumok. Egysejtű organizmusok, melyek feladata a bélflóra egyensúlyának fenntartása, a vitaminok és tápanyagok bélfalon keresztül való felszívódásának elősegítése és az immunrendszer egészségének megőrzése.