Íz Tár kandírozott vegyesgyümölcs 100g
Íz Tár kandírozott vegyesgyümölcs 100g
465 Ft

Íz Tár kandírozott vegyesgyümölcs 100g

465 Ft

Összetevők: citrusfélék 60%, piros-zöld zöldség 40%, glükózszirup, színezék: E120, tartósítószer: E220, savanyúságot szabályozó: E330

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Nettó tömeg: 100g

Összetevők: citrusfélék 60%, piros-zöld zöldség 40%, glükózszirup, színezék: E120, tartósítószer: E220, savanyúságot szabályozó: E330

A termék zellert, földimogyorót, mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.

Átlagos tápérték 100g termékben:

  • Energia: 1234 kJ / 290 kcal
  • Fehérje: 0 g
  • Szénhidrát: 72 g
    • ebből cukor: 54,43 g
  • Zsír: 0 g
    • ebből telített zsírsav: 0 g
  • Só: 0,29 g

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási hely: Olaszország

Csomagolja és forgalmazza: ÍZTÁR-Fűszermanufaktúra Kft.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Kókuszolaj bőrápolásra Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Természetes hajápoló, hidratáló testápoló, valamint kiváló alternatíva a tápláló, éjszakai arcmaszk helyett - ígérik a kókuszolajat népszerűsítő blogoldalak, cikkek, fórumok. S bár a kókuszolaj valóban számos bőrtápláló összetevőt tartalmaz és sokféle módon felhasználható, érdemes azonban minden, az interneten fellelhető szépségápolási praktikát első körben szkeptikusan fogadni.

Immunerősítő smoothie Egészséges táplálkozás

Az ünnepi lakomák után az újév első napjai remek lehetőséget kínálnak arra, hogy könnyedebb, mégis tápláló ételekkel támogassuk szervezetünket. Ebben a cikkben négy ízletes és egészséges smoothie receptjét mutatjuk be: a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag turmixok nem csupán emésztésünket segítik, de immunrendszerünk védelmét is erősítik.

Csipkebogyó magliszt Egészséges táplálkozás

A maglisztek magas tápanyagtartalommal rendelkező, sokoldalúan felhasználható élelmiszer-alapanyagok. Természetes módon gluténmentes, funkcionális élelmiszerek, melyek alkalmazásával nem csupán különlegesebbé tehetjük ételeink ízvilágát, de egészségünket is támogathatjuk.