Mecsek Fehér tea málnával 20x2g
Mecsek Fehér tea málnával 20x2g
995 Ft

Mecsek Fehér tea málnával 20x2g

995 Ft

Sok rügyes, fiatal hajtást tartalmazó vizes teakivonat, antioxidáns tulajdonsága előnyösen biztosítja a tea élvezeti értékét is, kevésbé csersavas, kesernyés.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Fény utcai piac

    Átvehető 2024. máj. 21., kedd, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Mecsek Fehér tea málnával

Kiszerelés: 20x2 g (aromazáró tasakban)

„A fehér tea feldolgozása kíméletes technológiával történik. Emiatt kevésbé oxidálódnak a benne lévő polifenolok. A sok rügyes, fiatal hajtást tartalmazó vizes teakivonat antioxidáns tulajdonsága előnyösen biztosítja a tea élvezeti értékét is, kevésbé csersavas, kesernyés.” Prof. Szabó László Gy.

Elkészítési javaslat: A teafilterre öntsünk 2 dl 75-80 °C-os vizet, majd hagyjuk állni 2-5 percig a kívánt serkentő hatástól függően!

Típus: filteres

Összetevők: tea, aroma, málna

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Legfeljebb 25 ◦C-on, nedvességtől védve.

Gyártja és forgalmazza: Mecsek-Drog Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás