Nature Cookta
-
Cikkszám Cikksz. NC687
Érdemes sütés-főzéshez a tökmaglisztet választania, ha alacsony szénhidráttartalmú lisztet szeretne.
Kifutó, már csak: 13 db670 Ft -
Cikkszám Cikksz. NC250
100% gesztenyeliszt, friss gesztenyéből készítik. Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják.
Kifutó, már csak: 10 db2 590 Ft -
Cikkszám Cikksz. NC182
A lenmagliszt előállítása során a lenmagból először hidegen kipréselik az olajat, ezután finom lisztté őrlik.
Kifutó, már csak: 1 db670 Ft -
Cikkszám Cikksz. NC779
A pektin egy zselésítő anyag a dzsemek nélkülözhetetlen alkotórésze, a tökéletes kenhetőségüket teszi lehetővé.
Kifutó, már csak: 27 db1 525 Ft