Kara Kókuszvíz Mangóval 1000 ml
Kara Kókuszvíz Mangóval 1000 ml
1 025 Ft
1 340 Ft

Kara Kókuszvíz Mangóval 1000 ml

1 025 Ft
1 340 Ft

A friss, zsenge kókuszdióból származó lé édeskésen savanykás íze mangóval van ízesítve. Rendkívül jól hidratál a benne lévő elektrolitoknak (kálium, kalcium, magnézium, nátrium, foszfor) köszönhetően.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Kiszerelés: 1000ml

A Kara kókuszvíz mangóval 80,9%-ban tartalmaz kókuszvizet, 16%-ban mangó pürét a fennmaradó részben pedig kókuszvíz koncentrátumot, gyümölcscukrot, C-vitamint és citromsavat tartalmaz. Glutén-, laktóz-, transzzsír- és szójamentes, továbbá nem tartalmaz tartósítószert, színezéket és aromát. A friss, zsenge kókuszdióból származó lé édeskésen savanykás íze mangóval van ízesítve. Rendkívül jól hidratál a benne lévő elektrolitoknak (kálium, kalcium, magnézium, nátrium, foszfor) köszönhetően.  

Az egyik legkorszerűbb technológiával a Kara létrehozta Önnek ultra magas hőfokon történő hőkezeléssel (UHT) készült és steril körülmények között csomagolt kókuszvíz, fenntartható erdőforrásból készülő, praktikus kiszerelésben.

A HALAL és KOSHER minősítések mellett számos minősítésnek megfelelnek a Kara termékpaletta termékei. A termékek GMO mentesek, amelyek révén igazolható az is, hogy a termékek sem a termesztés sem a feldolgozás során nem génmanipulált termékállományból származnak. Ezáltal olyan Kara olyan termékeket juttat el az Ön asztalára, amely a természetben megtalálható és egyéb módosításoktól mentes friss kókuszokból feldolgozott termék.

A Kara Coco kókuszvíz kézzel szedett, friss kókuszdióból készül. Az alapvető elektrolitok (kálium, kalcium, magnézium, nátrium, foszfor) természetes forrása.

Fogyassza hűtve, rendkívül jól hidratál sport vagy bármely más megterhelő fizikai terhelés után.

  • Gluténmentes & Laktózmentes & Koleszterinmentes
  • Friss kókuszdióból készül
  • Kiváló kálium forrás
  • Tartósítószer, aroma és színezék mentes

Összetevők: 80,9% kókuszvíz, 16% mangó püré, 3,1% kókuszvíz koncentrátum, gyümölcscukor, C-vitamin, citromsav

Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tárolandó és 3 napon belül fogyasztandó. A kókuszvíz természetesen elszíneződhet.

Származási hely: Indonézia

Teljes leírás