Gránátalma 500 mg 90 db kapszula (Sanct Bernhard)
Gránátalma 500 mg 90 db kapszula (Sanct Bernhard)

5 490 Ft
5 990 Ft

Gránátalma 500 mg 90 db kapszula (Sanct Bernhard)

5 490 Ft
5 990 Ft

A gránátalma kiváló antioxidáns, amely egyre felkapottabb a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában. A gránátalma az ellagsav legbőségesebb forrása.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Szent István körút

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

A gránátalma kiváló antioxidáns, amely egyre felkapottabb a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában. A gránátalma az ellagsav legbőségesebb forrása. A gránátalmában lévő polifenol tartalmú vegyületek nagymértékben antioxidáns hatásúak. A szív- és érrendszer egészségét segítik elő. A kapszulák ezenkívül C-vitamint is tartalmaznak, így szedésük erősíti az immunrendszert is.

Hatóanyagok - 2 kapszulában:

  • C-vitamin (aszkorbinsav): 60 mg
  • Gránátalma-extrakt: 1000 mg (ebből ellagsav 400 mg)

Felhasználási javaslat:

Felnőtteknek napi 2 kapszula. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Figyelmeztetés:

A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Gránátalma 500 mg 90 db kapszula (Sanct Bernhard)