Íz Tár Korianderlevél morzsolt 10g
Íz Tár Korianderlevél morzsolt 10g
205 Ft

Íz Tár Korianderlevél morzsolt 10g

205 Ft

A friss korianderlevél alapvető fűszere több délkelet-ázsiai és latin-amerikai (Guacamole) ételnek.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

 • Bartók Béla

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Budaörs

  Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Íz Tár morzsolt Korianderlevél

Kiszerelés: 10 g

A koriander levele igen népszerű Ázsiában, Afrikában és Latin-Amerikában, míg Európában – érdekes módon – vagy szeretik, vagy irtóznak tőle az emberek. A levél és a mag íze teljesen különböző, a levél friss, fűszeres és enyhén citromos aromájú.

A friss korianderlevél alapvető fűszere több délkelet-ázsiai és latin-amerikai (Guacamole) ételnek. A magja klasszikus kenyérfűszer. Önmagában is használható, vagy ánizzsal, édesköménnyel vagy köménnyel kombinálva. A koriandermag finomabbá teszi a mézeskalácsot, de adható húsokhoz, baromfihoz és vadételekhez, vadas szószhoz is. A koriander szükséges még hal pácolásához, savanyúságok, chutney valamint páclevek ízesítéséhez.
A koriander elengedhetetlen különböző fűszerkeverékekben, ilyen például a curry, a garam masala, a dukka, baharat és a harissa. Sok indiai étel tartalmaz koriandert, általában szárított állapotban, római köménnyel kombinálva. A grúz konyhában a koriandert gyakran keverik kaporral és tárkonnyal.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Csomagolja és forgalmazza: ÍZTÁR-Fűszermanufaktúra Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Multi4U fűszerek Egészséges táplálkozás

Kínai ötfűszer, tikka masala, arab kávéfűszer - csupán néhány a 14 új fűszer- és fűszerkeverék termékeink közül, melyeket a Multi4U márkanév alatt megtalálsz! Írásunkban bemutatjuk legújabb termékeinket és megosztunk néhány finom és egészséges receptet. - Reméljük, Neked is beválnak! :)