Dr.Kelen Sun F50 napkrém 100 ml
Dr.Kelen Sun F50 napkrém 100 ml
3 120 Ft

Dr.Kelen Sun F50 napkrém 100 ml

3 120 Ft

Rendkívül erős fényvédő hatású napkrém, védelmet biztosít a napsugarak UVA és UVB szabadgyök-képző hatásával szemben. Arcon és testen egyaránt alkalmazható, hipoallergén termék.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Dr. Kelen sun f50 napkrém
kiszerelés: 100 ml

Rendkívül erős fényvédő hatású napkrém, mely véd a napsugarak UVA, UVB és szabadgyök-képző hatásai ellen, ezáltal védi a bőrt az idő előtti öregedéstől, csökkenti a káros bőrelváltozások kialakulásának kockázatát. Hármas védelmet biztosít, fotostabil fényvédő anyagokat, ezek hatását kiegészítő E-vitamint tartalmaz.

Víztaszító összetételének köszönhetően fürdéskor és izzadáskor is a bőrön marad, így a környezetet sem szennyezi. Hipoallergén termék, ezért érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Arcon és testen egyaránt alkalmazható.

Tartósítószert, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz. Gyógyszerészek által fejlesztett termék.

AKTÍV HATÓANYAGOK

Aktív anyagai:  fotostabil mechanikai- és UVA+B fényvédők, E-vitamin, Bisabolol

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

Tárolás: Száraz, fényvédett, hűvös helyen.


A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás