Fűszerek
A fűszereket az emberiség ősidők óta használja ízesítésre, illetve gyógyításra, vagy különféle betegségek megelőzésére. Számos emésztőrendszeri probléma megelőzhető például helyes fűszerezéssel, de a diéta és a fogyókúra során is érdemes bevetni őket. Egyes fűszerek roboráló, hangulatjavító, vagy éppen teljesítménynövelő hatással lehetnek a fogyasztójukra.
-
Cikkszám Cikksz. ITK0218
A chili fontos összetevője fűszerkeverékeknek, mint pl. a curry-nek, de jól illik főtt tésztákhoz Sambal-, Tabasco- és Harissa-szósz fűszereként is.
Készleten175 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK0768
A mustármag elengedhetetlen fűszere savanyúságoknak, chutney-nak. Adható gumós zöldségekhez, mint a cékla vagy a paszternák, jól illik fejes- és a kelkáposztához, kolbászfélékhez, szalámikhoz, használhatjuk továbbá pácokhoz, grillezett és főtt húsokhoz, halakhoz, salátákhoz és dresszingekhez.
Készleten240 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK0263
A chili íze a nagyon csípőstől az édesig változhat. A chili fontos összetevője fűszerkeverékeknek, mint pl. a curry-nek, de jól illik főtt tésztákhoz Sambal-, Tabasco- és Harissa-szósz fűszereként is.
Készleten165 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK0188
A chili fontos összetevője fűszerkeverékeknek, mint pl. a curry-nek, de jól illik főtt tésztákhoz Sambal-, Tabasco- és Harissa-szósz fűszereként is. Fontos szerepe van még latin-amerikai specialitások, továbbá thai curry-k, indiai curry-k, wok-ételek, a Chili con Carne nevű mexikói chilis bab és kínai ételek fűszerezésénél.
Készleten390 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1531
100 % természetes fűszercsepp hidegen sajtolt napraforgó olajból és kurkuma kivonatból - alkalmazzuk levesek, szószok, desszertek ízesítésére.
Készleten1 045 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1494
100 % természetes fűszercsepp hidegen sajtolt napraforgó olajból és fokhagyma olajból - alkalmazzuk levesek, szószok, raguk ízesítésére.
Készleten795 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1593
100 % természetes fűszercsepp fahéj olajból - alkalmazzuk levesek, szószok, desszertek ízesítésére.
Készleten1 045 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1425
100 % természetes fűszercsepp hidegen sajtolt napraforgó olajból és narancs olajból - levesek, szószok, desszertek készítéséhez.
Készleten1 045 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1463
100 % természetes hidegen sajtolt napraforgó olajból és citrom olajból - alkalmazzuk levesek, szószok, desszertek ízesítésére.
Készleten1 045 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1579
100 % természetes fűszercsepp hidegen sajtolt napraforgó olajból és gyömbér kivonatból.
Készleten1 045 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1432
100 % természetes bio folyékony ételízesítő hidegen sajtolt napraforgó olajból és chili kivonatból.
Készleten855 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1241
100 % természetes fűszercsepp hidegen sajtolt napraforgó olajból és chili kivonatból - alkalmazzuk levesek, szószok, desszertek ízesítésére.
Készleten695 Ft -
Cikkszám Cikksz. DYB4986
A zatar fűszerkeverék a közel-keleti és arab konyha egyik jellegzetes fűszerkeveréke.
Készleten590 Ft -
Cikkszám Cikksz. CIO5963
A fahéj nagyon ízletes fűszer. Évezredek óta nagyra értékelik gyógyhatásait. A modern tudomány megerősítette azt, amit az emberek már sok-sok éve tudnak.
Készleten3 395 Ft -
Cikkszám Cikksz. CIO5819
A fahéj nagyon ízletes fűszer. Évezredek óta nagyra értékelik gyógyhatásait. A modern tudomány megerősítette azt, amit az emberek már sok-sok éve tudnak.
Készleten1 260 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1623
100%-ban természetes folyékony ételízesítő levesek, szószok, desszertek ízesítésére.
Készleten1 275 Ft -
- -21%
Cikkszám Cikksz. ITK0188_20250130A chili fontos összetevője fűszerkeverékeknek, mint pl. a curry-nek, de jól illik főtt tésztákhoz Sambal-, Tabasco- és Harissa-szósz fűszereként is. Fontos szerepe van még latin-amerikai specialitások, továbbá thai curry-k, indiai curry-k, wok-ételek, a Chili con Carne nevű mexikói chilis bab és kínai ételek fűszerezésénél.
Kifutó, már csak: 3 dbLejárati dátum: 2025. jan. 30.310 Ft 390 Ft -
Cikkszám Cikksz. HBY1548
100%-ban természetes folyékony ételízesítő levesek, szószok, desszertek ízesítésére.
Készleten870 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK6264
A chili íze a nagyon csípőstől az édesig változhat. A kapszaicin felelős a csípősségért, melynek foka Scoville-egységekben mérhető. A legcsípősebb fajtákhoz néhány thai változat tartozik, továbbá a Cayenne, a Tabasco és a Habanero. A chili azonban nem csak csípős tud lenni, hanem gyümölcsös, virágos, édes, dió-, föld- vagy füstízű is.
Készleten280 Ft