Herby's BIO Narancs fűszercsepp 10ml
Herby's BIO Narancs fűszercsepp 10ml
1 495 Ft

Herby's BIO Narancs fűszercsepp 10ml

1 495 Ft

100 % természetes fűszercsepp hidegen sajtolt napraforgó olajból és narancs olajból - levesek, szószok, desszertek készítéséhez.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Herby's BIO narancs fűszercsepp 10 ml

Kiszerelés: 10 ml

100 % természetes fűszercsepp hidegen sajtolt napraforgó olajból és narancs olajból (80%).

Fűszercsepp? Eszik vagy isszák?

Igazából mindkettő lehetséges! A herby’s fűszercseppek különleges ízét a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajok, szén-dioxid kivonatok és hidegen sajtolt magolajok adják. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.

Annak érdekében, hogy ezeket a különlegességeket könnyebben tudd kezelni a konyhádban, a koncentrációjuktól függően 20-80% hidegen sajtolt napraforgó olajjal hígítottuk őket.

citrus fűszercseppek különleges ízét a bio gyümölcs héjából hidegen sajtolással készült illóolajoknak köszönhetik. Abban az esetben, amikor egy recepthez a citrusok héját használnád, a legjobb és a legegyszerűbb választás a BIO Narancs, BIO Lime, BIO Mandarin vagy a BIO Citrom fűszercsepp a citrusok héja helyett.

A zöldfűszerekből és egzotikus fűszerekből készült fűszercseppek különleges ízét a friss fűszernövényekből, vízgőzdesztillációval nyert esszenciális olajok vagy szén-dioxid extrakcióval nyert kivonatok adják.
A kivonás módja minden esetben adalékanyagoktól mentes, kizárólag mechanikai úton történik, így több termékünk BIO minőségben is elérhető.

A legtöbb friss fűszernövényhez hasonlóan érdemes a főzés végén használni a fűszercseppeket, így egész biztosan megőrzik aromájukat és illatanyagaikat.

Az első használat alkalmával 5-10 másodperc múlva fog megjelenni az üvegcséből az első csepp, utána pedig fokozatosan tudod adagolni a kellő mennyiségű esszenciát.

Érdemes először kisebb mennyiséggel kezdeni és kóstolni! A termékek koncentrációja eltérő. Ezért például a Fokhagyma fűszercseppből akár 1-2 csepp is elég lehet egy adag ragu ízesítéséhez, míg a BIO Lime fűszercseppből bátran használhatsz 4-5 cseppet is egy sütemény ízesítéséhez! 

hogyan alkalmazzuk?

  • A BIO Narancs fűszercsepp esszenciáját a kezeletlen, bio narancs héjából hidegen sajtolással kinyert illóolaj adja.
  • A könnyebb konyhai felhasználás miatt minimális bio hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.
  • A friss narancs héjának a helyettesítésére a legjobb alternatíva!
  • Gyümölcsös, üde aromákkal
  • Alkalmazzuk levesek, szószok, desszertek ízesítésére. Adagolás: 1-3 csepp 500 g étel ízesítéséhez. Önmagában nem fogyasztható!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Összetevők: napraforgó olaj, narancs olaj (80%)

Zellert, mustármagot, diót, szezámmagot és mandulát felhasználó üzemben készült.

További tudnivalók a termékről:

Tárolás: Hűvös, fénytől védett helyen, zárt kupakkal. 

Forgalmazza: Farkas Péter e. v., Pécs

Származási hely: EU

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Méhészeti termékek Immunerősítés, egészségvédelem

Felsorolni sem tudjuk, hányféle testi-lelki bajra találhatunk gyógyírt a természetben kutakodva. Az anyatermészet egy kifogyhatatlan kincsestár: a gyógynövényektől kezdve, a gombákon, a különféle algafajtákon, az értékes méhpempőn és a tengeri sókon keresztül, egészen az illatos fák gyantájáig vagy a magvakban, olajokban rejlő tápanyagokig - szinte minden apró részlet magában rejti a megoldást valamilyen egészségügyi panaszra és hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. Jó tisztában lenni ezekkel az egyszerűen elérhető megoldásokkal, s beépíteni őket mindennapjainkba, hogy testi és lelki egészségünket hosszú távon megőrizhessük. Írásunkban a méhek értékes készítményeit: a mézet, a virágport, a méhpempőt és a propoliszt vizsgáljuk meg. 

 

Immunerősítő smoothie Egészséges táplálkozás

Az ünnepi lakomák után az újév első napjai remek lehetőséget kínálnak arra, hogy könnyedebb, mégis tápláló ételekkel támogassuk szervezetünket. Ebben a cikkben négy ízletes és egészséges smoothie receptjét mutatjuk be: a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag turmixok nem csupán emésztésünket segítik, de immunrendszerünk védelmét is erősítik.

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.

Útifűmaghéj fogyasztása Emésztőrendszer támogatása

A Plantago ovata (indiai útifű) növény magjából nyert Psyllium maghéj egy oldható rost, amelyet széles körben használnak az emésztés egészéges működésének helyreállítására és fenntartására, a koleszterinszint csökkentésére és a testsúly szabályozására. Ahhoz, hogy ennek az értékes rostforrásnak az előnyeit teljes mértékben kiaknázhassuk, fontos, hogy betartsuk a fogyasztására vonatkozó útmutatásokat. Alábbi útmutatónk segít abban, hogy az útifűmaghéjat úgy építhesd be az étrendedbe, hogy fogyasztása biztonságos és hatékony legyen számodra. Kövesd részletes útmutatónkat, és sajátítsd el az útifűmaghéj helyes fogyasztását!