Fűszerek
A fűszereket az emberiség ősidők óta használja ízesítésre, illetve gyógyításra, vagy különféle betegségek megelőzésére. Számos emésztőrendszeri probléma megelőzhető például helyes fűszerezéssel, de a diéta és a fogyókúra során is érdemes bevetni őket. Egyes fűszerek roboráló, hangulatjavító, vagy éppen teljesítménynövelő hatással lehetnek a fogyasztójukra.
-
Cikkszám Cikksz. ITK0768
A mustármag elengedhetetlen fűszere savanyúságoknak, chutney-nak. Adható gumós zöldségekhez, mint a cékla vagy a paszternák, jól illik fejes- és a kelkáposztához, kolbászfélékhez, szalámikhoz, használhatjuk továbbá pácokhoz, grillezett és főtt húsokhoz, halakhoz, salátákhoz és dresszingekhez.
Készleten240 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK0072
Felhasználási javaslat: Az olasz konyha jellegzetes fűszere. Ízesíthetünk vele mindenfajta paradicsomos ételt, pizzaszószokat, húsokat.
Készleten225 Ft -
Cikkszám Cikksz. ITK1161
A "rózsabors" elnevezés félrevezető lehet, hiszen az igazi borshoz képest ez a fűszer sokkal édesebb, ugyan enyhén csípős, de íze a borókabogyóéhoz hasonló.
Készleten350 Ft -
Cikkszám Cikksz. CIO5963
A fahéj nagyon ízletes fűszer. Évezredek óta nagyra értékelik gyógyhatásait. A modern tudomány megerősítette azt, amit az emberek már sok-sok éve tudnak.
Készleten3 495 Ft -
Cikkszám Cikksz. CIO5819
A fahéj nagyon ízletes fűszer. Évezredek óta nagyra értékelik gyógyhatásait. A modern tudomány megerősítette azt, amit az emberek már sok-sok éve tudnak.
Készleten1 260 Ft