Natura Kukorica keményítő 0,5kg
Dénes Natura Kukoricakeményítő 500 g
725 Ft

Dénes Natura Kukoricakeményítő 500 g

725 Ft

Felhasználható mártás, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

  • Szent István körút

    Átvehető 2025. máj. 19., hétfő, nyitás: 7:30

  • Budaörs

    Átvehető 2025. máj. 19., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Felhasználható mártás, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére.

Tápérték 100 g termékben:

  • energia 1434 kJ (344 kcal)
  • fehérje 0 g
  • szénhidrát 86 g
  • zsír 0 g

Minőségét megőrzi: A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.

Kókuszolaj bőrápolásra Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Természetes hajápoló, hidratáló testápoló, valamint kiváló alternatíva a tápláló, éjszakai arcmaszk helyett - ígérik a kókuszolajat népszerűsítő blogoldalak, cikkek, fórumok. S bár a kókuszolaj valóban számos bőrtápláló összetevőt tartalmaz és sokféle módon felhasználható, érdemes azonban minden, az interneten fellelhető szépségápolási praktikát első körben szkeptikusan fogadni.