Részletes leírás
BioCo OLIVA Természetes E-vitamin 200 IU lágyzselatin kapszula
Kiszerelés: 60 db kapszula
A BioCo® OLIVA termékcsalád készítményei kizárólag tiszta, extra szűz olívaolajban oldott formában tartalmazzák az értékes hatóanyagokat. A kapszulák szójaolajtól és színezéktől mentesek.
A BioCo® OLIVA E-vitamin kapszula könnyen nyelhető, kis méretű kapszulája csak természetes formában tartalmaz E-vitamint, magas hatóanyag-mennyiségben. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Termékjellemzők:
- szójamentes
- laktózmentes
- gluténmentes
- színezékmentes
adagolás
Felnőtteknek naponta 1 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.
összetevők
D-alfa-tokoferol; zselatin kapszulahéj; extra szűz olívaolaj; nedvesítőszer (glicerin).
Hatóanyagok 1 kapszulában:
- E-vitamin (természetes, d-alfa-tokoferol formában): 134 mg α-TE (200 NE) - NRV 1117%*
- *: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)
TOVÁBBI TUDNIVALÓK
Nettó tömeg: 27 g (60 db)
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekektől elzárva.
Forgalmazza: BioCo Magyarország Kft.
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.