Almawin Öko narancsolaj tisztítószer koncentrátum 0,5L
AlmaWin Öko narancsolaj tisztítószer koncentrátum 500ml
5 770 Ft

AlmaWin Öko narancsolaj tisztítószer koncentrátum 500ml

5 770 Ft

Univerzális szer minden tisztítási feladathoz narancs és citrus illóolajokkal.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Univerzális szer minden tisztítási feladathoz narancs és citrus illóolajokkal. Hígítástól függően háztartási / mindent-tisztítóként, folteltávolítóként és oldószerként is használható.

Kitisztítja a ruházaton, szőnyegpadlón és ülőgarnitúrán lévő foltokat, rágógumi és festékfoltokat, elgyantásodott zsírokat, cipőnyomokat a padlóról, töltő- és golyóstoll által létrehozott foltokat, lakk- és olajfestékeket, ragasztószer maradékokat, körömlakkot, gépolajat és –zsírt, viasz és pecsétmaradékokat és még sok mást.

FONTOS: Rejtett helyeken végezzen próbatisztítást, mert bizonyos felületeket kikezdhet, különösen lakkozott, érzékeny és műanyagfelületeken valamint gumialkatrészeken. A textíliák színtartósságát és az anyag reagálását rejtett részeken próbálja ki és foltkezelésután mossa ki.

Megszüntetheti a fürdőben, a WC-ben és a szemeteskukában a nem kívánatos szagokat.

A narancsolaj tisztító az összes vízálló felületre használható bio-tisztítószer. Erősen higított formában (½ kupaknyi 5 l vízhez) eltávolítja a háztartásban előforduló szinte minden szennyeződést pl. vízkő, rozsda.

Vízzel való hígításkor tejszerű állagú lesz. Higításkor, szennyeződéstől függően 2–4 zárókupaknyit (30-60 ml) tegyen 5 liter vízhez.

Kiváló a konyha tisztítására beleértve a munkalapot, a szagelszívót és a sütőt. A cipőtalp által a padlón keltett nyomokat (fekete csíkokat) eltünteti. Csodálatosan megtisztítja az összes lakkozott padlót, járólapot, műpadlót, laminált és linóleum padlót. Nyálkásodást esetén túladagolta a tisztítószert. Ez esetben tiszta vízzel át kell törölni a felületet. A csempe, mosdó és a fürdőkád szintén csodálatosan tisztává válik. Tisztítás után üdítő, friss narancsillattal ajándékoz meg minket.

Szemetesvödrök, kukák és kalitkák tisztítása esetén még a rossz szagokat is megszüntetheti. FONTOS: a kalitkákat tisztítás után mindig öblítsük át tiszta vízzel.

A foltokat nedvesítse be, vagy alaposan vizezze be, tegyen rá néhány csepp narancsolaj tisztítószert, hagyja hatni (a folt korától és méretétől függően 2–20 percig), amennyiben a folt nem tűnne el, ismételje meg a folyamatot másodszor is. A textíliákat ezt követően azonnal ki kell mosni mosógépben, minden más felületet bő vízzel kell leöblíteni.

A különösen száraz foltokat vízzel alaposan elő kell kezelni, hogy a foltok vagy szennyeződések teleszívják magukat vízzel. Ezt követően ismét tegyen rá néhány csepp narancsolaj tisztítószert. Inkább kevesebb, mint túl nagy mennyiségű szert adagoljunk, így a koncentrátum hatása is gyorsabb.

Fontos, hogy csak vizes közegben hatékony! 

Összetétel: Citrom-citrus-terpén, cukortenzidek, alkohol, növényi kivonatok

Kiszerelés: 500 ml

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás