Ocutein Sensitive Care szemcsepp 15ml
Ocutein Sensitive Care szemcsepp 15ml
1 490 Ft
1 990 Ft

Ocutein Sensitive Care szemcsepp 15ml

1 490 Ft
1 990 Ft

Nedvesítő hatásával enyhíti a száraz, fáradt, irritált, esetleg égő, viszkető érzetű szemet, hidratálja és védi a könnyréteget.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Ocutein Sensitive Care szemcsepp 15ml

Kiszerelés: 15 ml

Nedvesítő hatásával enyhíti a száraz, fáradt, irritált, esetleg égő, viszkető érzetű szemet. Hidratálja és védi a könnyréteget. Kontaktlencsét viselők is használhatják.

Alkalmazása: Az alsó szemhéjat finoman lehúzva csöppentsük be a cseppet szemünkbe, majd szemhéjunkat óvatosan, nyomás nélkül engedjük vissza. Ezt követően 1-3 percig tartsuk csukva szemünket, hogy a cseppek a szem teljes felületén kifejthessék hatásukat.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

Felbontás után 90 napig felhasználható.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás