Króm-Inulin tabletta 120db 500mg (Dr. Aliment)
Dr. Aliment Króm-Inulin tabletta 120db 500mg

2 425 Ft
2 790 Ft

Dr. Aliment Króm-Inulin tabletta 120db 500mg

2 425 Ft
2 790 Ft

Az inulin immunstimuláló növényi rostanyag, amely képessé teszi a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.Javítja az emésztést, segíti a tápanyagok felszívódását a bélből.
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető 2021. jún. 14., hétfő, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2021. jún. 14., hétfő, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2021. jún. 14., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Kiszerelés: 120 db

Javíthatja az emésztést, segítheti a tápanyagok felszívódását a bélből.

Az inulin támogathatja és aktivizálhatja a bélflóra egészséges baktériumait, csökkentheti a káros mikrobák arányát. Az inulin immunstimuláló növényi rostanyag, amely képessé teszi a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.

Az ember szájában nincs olyan enzim, amely képes lenne feloldani az inulint. Az inulin vízben oldódó nagyméretű rost, amely a bélben kifejti jótékony hatását, támogatja és aktivizálja a bélflóra egészséges barktériumait csökkenti a káros mikrobák arányát. 

Összetevők: Inulin, króm-pikolinát, hordozók(talkum, magnézium-sztearát)

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időpontig.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Dr. Aliment Króm-Inulin tabletta 120db 500mg