Dr.Chen Stevia tabletta 200db
Dr.Chen Stevia tabletta 200db
1 895 Ft

Dr.Chen Stevia tabletta 200db

1 895 Ft

Apró tablettás kiszerelésben a természetes Stevia levél kivonat édesítő erejével. Kávé, tea, italok ízesítésére. Sütéshez, főzéshez is használható.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Pólus Center

    Átvehető ma, nyitás: 10:00

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Dr. Chen Stevia tabletta

Kiszerelés: 200 db tabletta

Apró tablettás kiszerelésben a természetes Stevia levél kivonat édesítő erejével. Kávé, tea, italok ízesítésére. Sütéshez, főzéshez is használható.

Felhasználás: Adagolja tablettánként az édesíteni kívánt élelmiszerhez vagy egy pár csepp vízben oldja fel és úgy adja hozzá.

Összetevők: Stevia rebaudiana kivonat 98 % steviol glikozid tartalommal, térfogatnövelő szer: nátrium-bikarbonát, savanyúságot szabályozó anyag: mononatrium-citrát, L-Leucin.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekektől elzárva.

Forgalmazza: Oriental Herbs Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.