MM Shea olaj 110ml
MM Gold Shea olaj 110 ml
1 985 Ft

MM Gold Shea olaj 110 ml

1 985 Ft
Főleg a száraz bőr táplálója, a she avaj finomítása során létrejövő melléktermék, amikor is a gumialapú olajokat kivonják a nyers shea vajból.
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 17:00-ig

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2024. jún. 17., hétfő, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető ma 17:00-ig

Részletes leírás

Főleg a száraz bőr táplálója, a shea vaj finomítása során létrejövő melléktermék, amikor is a gumialapú olajokat kivonják a nyers sheavajból. Sokan szeretik, mert alacsonyabb olvadáspontja miatt jobban kezelhető, mint a shea vaj, mégis annak minden jó tulajdonságával rendelkezik.

Bőrpuhító hatású, a ráncokat lágyítja.

Felhasználási javaslat: az egész testen naponta többször is alkalmazható, de latextre érzékeny egyéneknél bőrpróba javasolt!

Felbontás után egy éven belül felhasználni, hűvös helyen tartandó!

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás