Garuda Health SlimHarmony Probio 60 db
Garuda Health SlimHarmony Probio 60 db
9 590 Ft

Garuda Health SlimHarmony Probio 60 db

9 590 Ft

A termékben magas csíraszámban lévő szabadalmazott jótékony baktériumok hozzájárulhatnak a normál testsúly megtartásához, a felgyülemlett salakanyag eltávolításához.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

Részletes leírás

Garuda Health SlimHarmony Probio
Kiszerelés: 60 db vegetáriánus kapszula

A termékben magas csíraszámban lévő szabadalmazott jótékony baktériumok hozzájárulhatnak a normál testsúly megtartásához, a felgyülemlett salakanyag eltávolításához.

Ajánlott mennyiség: Napi 1 kapszula (20 milliárd CFU)

GMO-mentes, cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, 100%-ban vegán termék.

összetevők

HPMC celllulóz kapszulahéj (gyomorsaválló), B. adolescentis, L. planatarum, L. reuteri, B. infantis, B. longum, L. casei

Aktív összetevők 1 kapszulában (CFU*):

 • Bifidobacterium acolescentis: 6 mrd
 • Lactobacillus plantarum: 4 mrd
 • Lactobacillus reuteri: 4 mrd
 • Bifidobacterium infantis: 2 mrd
 • Bifidobacterium longum: 2 mrd
 • Lactobacillus casei: 2 mrd
 • *CFU: az élő baktériumok mennyisége

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

60 db kapszula nettó tömege: 45 g

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen a baktériumok élettartamának megőrzése érdekében.

Gyártja: Dabur Int. Ltd. UAE

Forgalmazza: Garuda Trade Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás