Pödör Mákmag - natúr 250 g
Pödör Mákmag - natúr 250 g
1 600 Ft
1 905 Ft

Pödör Mákmag - natúr 250 g

1 600 Ft
1 905 Ft

100% természetes, szigorúan ellenőrzött - tisztított és válogatott -, prémium étkezési kék mák.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Rendelésre

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. máj. 27., hétfő, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. máj. 27., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Kiszerelés: 250 g

A kék mák számos, az egészség szempontjából fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, nagy arányban található benne többek között kálcium, kálium, vas és magnézium, valamint különböző zsírsavak. E tápanyagok az izmok, az agy és a szív erősítésében lehetnek segítségünkre a mindennapokban.

Felhasználását tekintve a mákmag jó szolgálatot tesz a konyhában, intenzív fanyar ízének köszönhetően különböző édes- és sós ételek kiegészítőjeként használhatjuk fel.

A specifikációban megadott tápértékadatok 100 g termékre vonatkoznak. 

Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Származási hely: Magyarország

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás