Solio Búzacsíra olaj 100ml
Solio Búzacsíra olaj 100ml
1 335 Ft

Solio Búzacsíra olaj 100ml

1 335 Ft

Kellemes ízű, aromájú étolaj. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, jó hatással van az agy és idegrendszer működésére, hasznos a szervezetben felhalmozódott toxikus anyagok semlegesítésében.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Rákóczi út

    Átvehető 2024. okt. 11., péntek, nyitás: 7:30

  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Fény utcai piac

    Átvehető 2024. okt. 11., péntek, nyitás: 7:30

  • Szent István körút

    Átvehető 2024. okt. 11., péntek, nyitás: 7:30

  • Budaörs

    Átvehető 2024. okt. 11., péntek, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Solio Búzacsíra olaj

Kiszerelés: 100 ml

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

Kellemes ízű, aromájú étolaj. Az agy és idegrendszer egészségét szolgálhatja. A sportolók elsősorban állóképességük növeléséért becsülik. Az E- vitaminnak természetben fellelhető egyik legbőségesebb forrása. A növényolajok közül kiemelkedően nagy (extraordinarily high) mennyiségben tartalmaz biológiailag értékes „minor” vegyületeket: tokoferolokat , szterineket.
Zsírsavösszetétele is kedvező: esszenciális zsírsavtartalma 50-70%.

Átlagos tápérték 100g termékben

  • Energia tartalom: 3700 Kj (900 kcal)
  • Zsír: 100 g
    • Telített zsírsav: 13g
    • Egyszeresen telítetlen: 35g
    • Többszörösen telítetlen: 52g
  • Szénhidrát: 0 g
    • Amelyből cukrok: 0 g
  • Fehérje: 0 g
  • : 0 mg

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időpontig.

Gyártó: Solio Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Kókuszolaj Bőrápolás, natúr kozmetikumok

A kókuszolaj egy sokoldalúan felhasználható, értékes hatóanyagokban gazdag növényi olaj. A konyhában és a szépségápolásban egyaránt felhasználhatjuk, fontos azonban tisztában lennünk, melyik felhasználási célra melyik kókuszolaj-típus a legjobb választás. Írásunkban összegezzük a különféle kókuszolajok legfontosabb tulajdonságait és tippeket adunk a kókuszolaj házi felhasználására - kulináris és bőrápolási célokra!

E-vitamin Egészséges táplálkozás

Melyek a legmagasabb E-vitamin tartalommal rendelkező élelmiszerek? Mennyi E-vitaminra van szükségünk napi szinten? Ebben a rövid írásban összeszedtük a legfontosabb szám-adatokat az E-vitamin témájában!

Kókuszolaj bőrápolásra Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Természetes hajápoló, hidratáló testápoló, valamint kiváló alternatíva a tápláló, éjszakai arcmaszk helyett - ígérik a kókuszolajat népszerűsítő blogoldalak, cikkek, fórumok. S bár a kókuszolaj valóban számos bőrtápláló összetevőt tartalmaz és sokféle módon felhasználható, érdemes azonban minden, az interneten fellelhető szépségápolási praktikát első körben szkeptikusan fogadni.