BioMenü BIO LUCUMA por 250 g
BioMenü BIO LUCUMA por 250 g
4 795 Ft

BioMenü BIO LUCUMA por 250 g

4 795 Ft

Magas beltartalmi értékű természetes édesítőszer.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

  • Szent István körút

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Rákóczi út

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma 18:30-ig

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Kiszerelés: 250 g

Adagolás: 5 g / nap

A specifikációs adatok 100 g-ra vonatkoznak.

A lucuma egy Dél-Amerikából származó mangó-szerű gyümölcs, sárgás belseje kiváló édesítőszer, nagyon jó alternatíva cukor helyett. Süteményekhez, italokhoz, illetve fagylaltkészítéshez is jól használható. Emellett valódi superfood, hiszen igen magas a beltartalmi értéke: sok vitamin és ásványianyag található meg benne, többek között gazdag vasban és B-vitaminokban is. Remek antioxidáns és segíthet a vércukorszint szabályozásában. Íze nagyon kellemes, jól fogyasztható minden korosztály számára. 

Összetétel: 100% bio lucuma gyümölcs (pouteria lucuma)

Származási hely: Peru

Gyártja: BioMenü

Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen, gyermektől elzárva.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Nyugtató hatású citromfű Immunerősítés, egészségvédelem

A kellemes, citrusos illat- és ízaromájú citromfű világszerte a legkedveltebb gyógynövények egyike. Nem csupán az érzékeket gyönyörködteti, de egészségünkre is jótékony hatással van: nyugtatja az idegeket, javítja a közérzetet és enyhíti a gyomorpanaszokat. Lássuk, milyen egyéb jótékony hatásokkal rendelkezik a citromfű, s hogyan alkalmazhatjuk a mindennapokban!

Tőzegáfonya Húgyutak védelme

A felfázást gyakran a hidegebb hónapokban felmerülő betegségek közé soroljuk, a húgyúti fertőzések kockázata azonban sajnos a nyári időszakban is fennáll. A forró napokon hajlamosabbak vagyunk figyelmen kívül hagyni azokat az apró, de fontos óvintézkedéseket, melyek segíthetnek megelőzni a húgyúti fertőzéseket. A strandolás, a nedves fürdőruha viselése, valamint a légkondicionált helyiségekben való tartózkodás mind növelhetik a felfázás kockázatát, így a nyári hónapokban is érdemes odafigyelni egészségünk védelmére.

Spirulina alga mire jó Egészséges táplálkozás

Az ókori civilizációk táplálékaként és a modern kutatások kedvelt „szuperélelmiszereként” egyaránt számon tartott spirulina a természet egyik leggazdagabb tápanyagprofillal rendelkező élelmiszere. Gazdag fehérjében, vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, ezért hozzájárulhat az energiaszint fenntartásához és az immunrendszer erősítéséhez. Cikkünkben bemutatjuk, miért érdemes spirulinát fogyasztanod és hogyan építheted be az étrendedbe!

Egészséges ízületek és porcok Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Az életkor előrehaladtával a bőr, valamint az ízületek és porcok állapota természetes módon változik. A megfelelő tápanyagok bevitelével azonban sokat tehetünk e folyamat lelassításáért, s kedvezőbb alakulásáért - ebben nyújthatnak segítséget a kollagént és hialuronsavat tartalmazó, jó minőségű étrend-kiegészítők. Írásunkban bemutatujuk, hogyan segítik elő a kollagén és a hialuronsav bőrünk szépségének és egészségének megóvását, valamint az ízületek és a porcok rugalmasságának, feszességének fenntartását.