BioMenü BIO LUCUMA por 250 g
BioMenü BIO LUCUMA por 250 g
4 795 Ft

BioMenü BIO LUCUMA por 250 g

4 795 Ft

Magas beltartalmi értékű természetes édesítőszer.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

  • Szent István körút

    Átvehető 2025. dec. 22., hétfő, nyitás: 7:30

  • Rákóczi út

    Átvehető 2025. dec. 22., hétfő, nyitás: 7:30

  • Fény utcai piac

    Átvehető 2025. dec. 22., hétfő, nyitás: 7:30

  • Budaörs

    Átvehető 2025. dec. 22., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Kiszerelés: 250 g

Adagolás: 5 g / nap

A specifikációs adatok 100 g-ra vonatkoznak.

A lucuma egy Dél-Amerikából származó mangó-szerű gyümölcs, sárgás belseje kiváló édesítőszer, nagyon jó alternatíva cukor helyett. Süteményekhez, italokhoz, illetve fagylaltkészítéshez is jól használható. Emellett valódi superfood, hiszen igen magas a beltartalmi értéke: sok vitamin és ásványianyag található meg benne, többek között gazdag vasban és B-vitaminokban is. Remek antioxidáns és segíthet a vércukorszint szabályozásában. Íze nagyon kellemes, jól fogyasztható minden korosztály számára. 

Összetétel: 100% bio lucuma gyümölcs (pouteria lucuma)

Származási hely: Peru

Gyártja: BioMenü

Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen, gyermektől elzárva.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Méhpempő Immunerősítés, egészségvédelem

A méhkaptár legfőbb lakója, a méhkirálynő hosszú élettartamát eme különleges „életelixírnek” köszönheti - a több, mint 100 értékes összetevőt tartalmazó méhpempő azonban emberi felhasználására is alkalmas, sőt, értékes hatóanyagai révén hatékony segítséget nyújthat az immunerősség fenntartásában, a betegségek megelőzésében és a gyulladások csökkentésében!

Mi is az a glicin? Immunerősítés, egészségvédelem

A glicin egy nem esszenciális aminosav, mely számos fehérje alkotóelemei között megtalálható, többek között a kollagén egyik legfontosabb összetevője. 75 g/mol molekulatömegével a legkisebb aminosavnak számít, kis mérete ellenére azonban rengeteg fontos feladatot lát el szervezetünkben. Noha szervezetünk magától is képes előállítani, fontos, hogy étrendünkben helyet kapjanak a magas glicintartalmú élelmiszerek, mint például a zselatin, a csontleves és más állati eredetű fehérjék.

Spirulina alga mire jó Egészséges táplálkozás

Az ókori civilizációk táplálékaként és a modern kutatások kedvelt „szuperélelmiszereként” egyaránt számon tartott spirulina a természet egyik leggazdagabb tápanyagprofillal rendelkező élelmiszere. Gazdag fehérjében, vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, ezért hozzájárulhat az energiaszint fenntartásához és az immunrendszer erősítéséhez. Cikkünkben bemutatjuk, miért érdemes spirulinát fogyasztanod és hogyan építheted be az étrendedbe!

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.