Majomkenyér epres kókuszos bonbon 42g
Majomkenyér epres kókuszos bonbon 42g

710 Ft

Majomkenyér epres kókuszos bonbon 42g

710 Ft

Epres kókuszos bonbon cukoral és édesítőszerrel 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Rákóczi út

    Átvehető 2021. máj. 13., csütörtök, nyitás: 7:30

Részletes leírás

A termék gluténmentes, tejtermék, és olajmag felhasználása nélkül készült, tojásmentes szójamentes élelmi rostban gazdag.  

Allergiainfók: Nyomokban földimogyorót. és dióféléket tartalmazhat. Tejterméket feldolgozó üzemben készült, ezért nyomokban tejet tartalmazhat. 

Gyártja: Majomkenyer.hu kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Majomkenyér epres kókuszos bonbon 42g