Cornexi Sós Karamellás zabkása 55 g
Cornexi Sós Karamellás zabkása 55 g
190 Ft

Cornexi Sós Karamellás zabkása 55 g

190 Ft

Élelmi rostban gazdag, sós-karamellás instant zabkása. Forró vízzel 2 perc és kész!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Budaörs

    Átvehető 2024. máj. 3., péntek, nyitás: 7:30

  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Szent István körút

    Átvehető 2024. máj. 3., péntek, nyitás: 7:30

  • Pólus Center

    Átvehető 2024. máj. 3., péntek, nyitás: 10:00

Részletes leírás

Cornexi Sós-Karamellás zabkása

Nettó tömeg: 55 g

A specifikációban szereplő adatok egy adagra (55 g) vonatkoznak.

Élelmi rostban gazdag, sós-karamellás instant zabkása. Forró vízzel 2 perc és kész!

Felhasználási javaslat

A tasak tartalmát öntse egy tálkába. Adjon hozzá kb. 100 ml forrásban lévő vizet. Keverje össze és hagyja állni kb. 2 percig. Ezután fogyasztható a kész zabkása.

ÖSSZETÉTEL

Zabpehely 64%, sovány tejpor, karamell darabok 5,4% (cukor, glükózszirup, vaj, tejszín, víz), sűrítőanyag: gumiarábikum; lenmag, kukoricakeményítő, étkezési só 1%, csokoládépor (cukor, kakaómassza, kakaóvaj), aroma. 

Nyomokban dióféléket, földimogyorót, szóját és szezámmagot tartalmazhat!

Átlagos tápérték adatok 1 adag (55 g) termékben:

  • Energia: 213
  • Zsír: 3,5 g
    • amelyből telített zsírsavak: 1,0 g
  • Szénhidrát: 37 g
    • amelyből cukrok: 13 g
  • Rost: 5,0 g
  • Fehérje: 6,1 g
  • Só: 0,62 g

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot!

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazza: Cornexi Food Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás