Részletes leírás
Összetevők: búzasikér
A búzasikérből búzahús (szejtán) is csinálható megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk. A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni.
A búzasikér, más néven glutén a búzában található fehérje. Rugalmas szerkezetű gabonafehérje, megfelelő teljes kiőrlésű tészták, kenyér és zablisztes receptek elkészítéséhez. A zabpehelyből, valamint teljes kiőrlésű lisztből készített linzerek elengedhetetlen összetevője - a búzasikér jóvoltából nyújthatók, vághatók és szeletelhetők jól ezek a sütemények. A búzafehérje szükséges továbbá a teljes kiőrlésű lisztből, valamint maglisztből készült tészták elkészítéséhez is.
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energia: 361KJ / 1510 kcal
Fehérje: 75g
Szénhidrát: 13g
Zsír: 1g
A specifikációban jelzett adatok 100 g termékre vonatkoznak.
Minőségét megőrzi:
A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!
Legújabb értékelés
Búzasikér 250g Natura
0 ember találta ezt hasznosnak
Hasznos ez az értékelés?
Kenyér sütéshez vettem, s a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyerem isteni finom lett tőle.