NL Melliora méhméreg krém 60g
Melliora méhméreg krém 60 g (Naturland)

2 425 Ft

Melliora méhméreg krém 60 g (Naturland)

2 425 Ft

Méhméreg kivonat számos enzimet és fehérjét tartalmaz, fő komponense a mellitin, amely hőstabil és baktericid hatású, jelentős a gyulladásgátló hatása is.
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Rendelésre

 • Szent István körút

  Átvehető 2020. nov. 2., hétfő, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2020. nov. 2., hétfő, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2020. nov. 2., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

A Melliora krém gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását szakirodalmi adatok bizonyítják. Méhméreg kivonat számos enzimet és fehérjét tartalmaz, fő komponense a mellitin, amely hőstabil és baktericid hatású, jelentős a gyulladásgátló hatása is. Alkoholos árnikavirág kivonat flavonoid és illóolaj összetevői javítják a kezelt testfelület vérellátását és így csökkentik a reumás fájdalmakat és az izomhúzódás okozta panaszokat. A véraláfutások felszívódását elősegítik. Kámfor helyi vérbőséget idéz elő és fájdalomcsillapító hatású.

Hatóanyagok:

A készítmény (60 g) hatóanyagai 180 ME (3,0 mg) méhméreg (Apis mellifera toxin), 3,0 g árnikavirág tinktúra (Arnicae tinctura), 1,8 g kámfor (Camphora). A készítmény segédanyagai lecitin, karbopol 940, nátriumhidroxid, glicerin, metil-parahidroxi-benzoát, alkohol, nátrium-lauril-szulfát, cetil-sztearil-alkohol, folyékony paraffin, fehér vazelin, desztillált víz.

Teljes leírás

Vásárlói vélemények

Az értékeléshez be kell jelentkezned
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0