LongLife Kovaföld 120 g
LongLife Kovaföld 120 g

1 465 Ft
1 830 Ft

LongLife Kovaföld 120 g

1 465 Ft
1 830 Ft

Étkezési kovaföld por 100% - természetes ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, legnagyobb mennyiségben szilícium-dioxidot tartalmaz.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 8:30

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 9:00

Részletes leírás

LongLife Kovaföld

Kiszerelés: 120 g

A specifikációban szereplő adatok a napi adagra vonatkoznak.

Mi is az a kovaföld? Milyen egészségvédő hatással bír?

 • A kovaföld sokféle természetes ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, legnagyobb mennyiségben szilícium-dioxidot továbbá magnézium, kálcium, nátrium, vas, titán, bór, mangán, réz, cirkónium.
 • A kovaföld egy természetben előforduló, puha, kovasavtartalmú üledékes kőzet, melyet emberi fogyasztásra szánt verziójában tört fehér/fehér színű, por állagú anyagként találunk meg a bioélelmiszerek kínálatában. Legfontosabb funkcióját a haj, a bőr és a köröm ápolásában tölti be - biztosítva a kötőszövetek sejtjeinek szilárdságát és rugalmasságát -, a bélflóra egyensúlyát veszélyeztető mikroorganizmusok megkötésével továbbá a kovaföld hozzájárul az egészséges bélrendszer megőrzéséhez. 
 • Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a szilícium-dioxidnak, mely biztonságos a környezetre nézve.

Pár szóban a szilícium-dioxidról - hasznos-e, s ha igen, milyen módon?

 • A szilícium-dioxid az egyik leggyakoribb elem a földön, de nagyon kevés az olyan élelmiszer, amely a szervezet számára megfelelő mennyiségben tartalmazza. A szilícium-dioxid döntő fontosságú a csontoknak, inaknak, bőrnek, porcoknak, ereknek, kötőszövetnek. Megtalálható a vérben is és fontos az olyan szerveknek, mint a máj, szív és tüdő.
 • A szilícium-dioxidnak fontos hatása van az összes ásványi anyag teljesebb felszívódására.
 • Nem halmozódik fel a szervezetben, mert vízben oldódó, és ezáltal könnyen felszívódik a bélfalon, de gyorsan kiürül, ezért fontos a napi fogyasztása.

A vizsgálatok nem találtak káros mellékhatást, túl nagy mennyiségnek használatával sem.

Használat: Vízben vagy gyümölcslében elkeverve étkezés előtt vagy után, a nap folyamán több részletre elosztva fogyasszuk. Fogyasztás előtt jól keverje fel, hogy ne ülepedjen le. 

további tudnivalók

Tárolás: Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen. Gyermekek elő elzárva tartandó.

Fontos: az ismertetőben leírtak tájékoztató jellegűek, az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek. Nem alkalmasak diagnózis felállítására, és nem helyettesítik az orvosi tanácsot. Mielőtt megváltozatná étrendjét vagy táplálkozási szokásait, konzultáljon orvosával, dietetikusával. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Terheseknek vagy szoptató anyáknak a fogyasztása nem javasolt.

Származási hely: EU

Forgalmazza: CASA-MAX KFT

Teljes leírás

LongLife Kovaföld 120 g