Részletes leírás
Gyógyhatásai:
A sárgabarackmag nagy mennyiségben tartalmaz B-17 vitamint. Az elmúlt években a vízoldékony B-17 vitamin a tudományos világ - főként a rákkutatók - érdeklődési körébe került. Számos kutatás, klinikai vizsgálat irányult a B17 vitaminnak a daganatokra, ráksejtekre gyakorolt hatásának bizonyítására.
Az emberi szervezetben kizárólag a ráksejtek tartalmaznak béta-glukozidáz enzimet, és csak ez az enzim képes B-17 vitaminból ciánhidrogént =HCN) előállítani, így kizárólag a ráksejtekre van hatással. Ha a szervezetben nincsenek ráksejtek akkor nincs jelen a béta-glukozidáz enzim sem, így a táplálékkal bevitt B-17 vitaminból nem keletkezik ciánhidrogén =HCN), s ez kizárja a szervezet cianid mérgezésének lehetőségét.
A B-17 vitamint tudományosan elfogadott napi mennyiségéről megoszlanak a vélemények. Az egyik leggazdagabb B-17 forrásnak a sárgabarack magja bizonyult. Megjegyzendő, hogy a magok, illetve a magolaj mellett érdemes ananászt, illetve elegendő A- és E-vitamint fogyasztani.
Összetevők: sárgabarack
Adagolás: naponta 2 ml (1 mokkáskanál)
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!
Kiszerelés: 50 ml/üveg
OÉTI sz.: 5102/2009
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!