Celiko Gluténmentes tortazselé Agar-Agarral Eper ízű 45g
Celiko Gluténmentes tortazselé Agar-Agarral Eper ízű 45g
385 Ft

Celiko Gluténmentes tortazselé Agar-Agarral Eper ízű 45g

385 Ft

Gluténmentes tortazselé agar-agarral. Nem tartalmaz zselatint, kiválóan alkalmazható desszertekhez, süteményekhez és zselékhez.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

  • Rákóczi út

    Átvehető 2024. okt. 9., szerda, nyitás: 7:30

  • Szent István körút

    Átvehető 2024. okt. 9., szerda, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Celiko Gluténmentes Tortazselé Agar-Agarral (eper)
nettó tömeg: 45 g

A specifikációban szereplő adatok 45 g termékre vonatkoznak.

Nem tartalmaz zselatint. Gyorsan megdermed. Nagyszerű desszertekhez, süteményekhez és zselékhez. Alkalmas vegetáriánusok és vegánok, gluténmentes diétát tartók és a testsúlyukra odafigyelők számára.

A Celiko agar-zselék gyorsan besűrűsödnek, kiválóak desszertekhez, süteményekhez és zselékhez. Összetételükben izomaltulózt tartalmaznak, ami a hagyományos cukornál egy kevésbé édes ízzel rendelkező szénhidrát. Teljesen megemésztődik és asszimilálódik, glükóz formájában hosszabb ideig biztosít energiát. A szájban lévő baktériumok nem bontják le, így elősegíti a fogak megfelelő mineralizációját.

elkészítés

  1. Öntsük a csomag tartalmát 250 ml hideg vízbe. Alaposan keverjük össze, amíg feloldódik.
  2. Forraljuk fel a zselét, és folyamatos keverés mellett főzzük 2-3 percig.
  3. Tegyük át egy tálalóedénybe, hagyjuk kihűlni.
  4. Ha szükséges, ízlés szerint édesítőszert vagy cukrot adhatunk hozzá (kb. 1-2 teáskanál).

ismerjük meg a celiko-t!

A Celiko 40 éve gyárt gluténmentes élelmiszereket cöliákiában szenvedőknek és gluténmentes diétát folytatóknak. Folyamatosan és szorosan együttműködnek a gluténmentes mozgalom fejlesztését támogató egyesületekkel, fogyasztói csoportokkal.
A Lengyel Cöliákiás Társaság – Crossed Grain (AOECS) tanúsítványával rendelkező cég!

A Celiko fejlődése következetesen a funkcionális, úgynevezett „egészséges” élelmiszerek – természetes adalékanyagokon alapuló – gyártása felé vezetett, aminek eredményeként 1998-ban új részleget hoztak létre a cégen belül, amely a természetes élelmiszer-adalékanyagok gyártásával foglalkozik.
A természetes élelmiszer-adalékanyagok előállításának alapját három folyamatsor képezi, amelyek fagyasztva szárításon (liofilizálás), porlasztva szárításon és nyomás alatti granuláláson alapulnak.

összetevők

Izomaltulóz, eperlépor 13% (maltodextrin, sűrített eperlé), zselésítőanyag: agar-agar, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.

Nyomokban tartalmazhat: szóját, tejet és származékait! Beilleszthető a vegán, vegetáriánus és gluténmentes diétába is.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Forgalmazza: YesMama Zrt.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás