Részletes leírás
Lakshmy Fekete só
Nettó tömeg: 40 g
Bangladesben, Indiában, Nepálban és Pakisztánban állítják elő ezt a sókülönlegességet. A sóbányából vagy sós tavakból kinyert alapanyagot faszénen, 24 órán keresztül égetik. Színe vöröses-rózsaszín, de szürkébe hajló árnyalattal is előfordul a feldolgozástól függően, kénes illatú. Főleg chutney-ban (gyümölcsökből, zöldségekből és fűszerekből készített mártások) és fűszerkeverékekben (masala) használják fel, valamint gyümölcsöket ízesítenek vele.
összetevők
fekete só
Zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült termék!
további tudnivalók
Tárolás: Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.
Származási hely: India
Forgalmazza: Toldi Fűszer és Delicates Bt.
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.