ÍZTÁR Koriandermag egész 20 g
ÍZTÁR Koriandermag egész 20 g
165 Ft

ÍZTÁR Koriandermag egész 20 g

165 Ft

A koriandermagot a legjobb ízhatás elérésnek érdekében frissen, használat előtt őröljük meg.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Rendelésre

 • Bartók Béla

  Átvehető 2024. ápr. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. ápr. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető 2024. ápr. 25., csütörtök, nyitás: 10:00

 • Budaörs

  Átvehető 2024. ápr. 25., csütörtök, nyitás: 7:30

Részletes leírás

ÍZTÁR Koriandermag egész

Kiszerelés: 20 g

A koriander (Coriandrum sativum) az indiai konyha egyik legjellegzetesebb fűszere, a curry egyik összetevője. A koriandermagot a legjobb ízhatás elérésnek érdekében frissen, használat előtt őröljük meg. Húsok pácolásához, télire eltett savanyúságok ízesítéséhez, ezen kívül sütemények, vagy kenyér fűszerezéséhez használhatjuk. 

Fontos tudni, hogy ízviláguk szempontjából a korianderlevél és a koriandermag különböznek! A koriander levele és magja teljesen más ízű; a magot diós aroma, míg a levelet citrusos frissesség jellemzi.

Felhasználás

Mivel a koriandermag sok más fűszerrel nagyszerűen kombinálható, csak ritkán használják önmagában. Különösen harmonikus összhatást eredményez római köménnyel kombinálva, így ez a két fűszer a curry-fűszerkeverékek gyakori összetevője. A koriandermag péksütemények, mártások, kolbászok, valamint húsos, zöldséges és lencsés ételek fűszerezéséhez is használható.

TIPP! Ha használat előtt rövid idő alatt megpirítod a koriandermagot, sokkal intenzívebb ízhatást érhetsz el. Pirítás közben gyakran rázogasd meg a serpenyőt, így nem fognak odakapni a magok.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Multi4U fűszerek Egészséges táplálkozás

Kínai ötfűszer, tikka masala, arab kávéfűszer - csupán néhány a 14 új fűszer- és fűszerkeverék termékeink közül, melyeket a Multi4U márkanév alatt megtalálsz! Írásunkban bemutatjuk legújabb termékeinket és megosztunk néhány finom és egészséges receptet. - Reméljük, Neked is beválnak! :)