ÍZTÁR Csombor borsikafű 10 g ( Táltos )
ÍZTÁR Csombor borsikafű 10 g ( Táltos )
155 Ft

ÍZTÁR Csombor borsikafű 10 g ( Táltos )

155 Ft

Aromás, karakteres fűszernövény, az erdélyi konyha nélkülözhetetlen alapanyaga. 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

ÍZTÁR Csombor borsikafű

Kiszerelés: 10 g

Az erdélyi konyha nélkülözhetetlen alapanyaga. Aromás, karakteres fűszernövény, emésztéskönnyítő hatása miatt a nehéz, húsos ételek állandó ízesítője. Hurkát, kolbászt, szószokat is fűszerezhetünk vele, illetve hüvelyesekből készült főzelékekbe is ideális (pl. babfőzelék). Nagyon fel tudja dobni az olaszos paradicsommártást, a mediterráneumban is gyakorta használják.

Csomagolja és forgalmazza: ÍZTÁR-Fűszermanufaktúra Kft.

Származási hely: Magyarország


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Multi4U fűszerek Egészséges táplálkozás

Kínai ötfűszer, tikka masala, arab kávéfűszer - csupán néhány a 14 új fűszer- és fűszerkeverék termékeink közül, melyeket a Multi4U márkanév alatt megtalálsz! Írásunkban bemutatjuk legújabb termékeinket és megosztunk néhány finom és egészséges receptet. - Reméljük, Neked is beválnak! :)