Íz Tár feketebors-tellicherrybors egész 10g
Íz Tár feketebors-tellicherrybors egész 10g
275 Ft

Íz Tár feketebors-tellicherrybors egész 10g

275 Ft

Ízlés szerint bármilyen ételhez felhasználható. Érdekesség, hogy a fekete, a fehér, a zöld és még a rózsaszín bors is ugyanarról a növényről származik, csupán más-más érlelési folyamaton mentek át.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 8:30

Részletes leírás

Íz Tár feketebors-tellicherrybors egész

Nettó tömeg: 10 g

Érdekesség, hogy a fekete, a fehér, a zöld és még a rózsaszín bors is ugyanarról a növényről származik, csupán más-más érlelési folyamaton mentek át. Ez a típusú a legerősebb. Ő a nagybetűs (és szemű) Fekete bors, mely jellemzően a Michelin csillagos séfek körében közkedvelt. Az indiai, Malabarból származó fűszer enyhén édeskés, kesernyés, ugyanakkor rendkívül aromás ízeket rejt magában. Húsleveshez kíváló, de szinte bármilyen ételhez passzol. A főzelékek, a gombás ételek és a mártások remek fűszere. Szinte bármilyen húsételhez tehetünk – remekül kiegészíti a halak ízét. 

Felhasználási javaslat: Ízlés szerint bármilyen ételhez felhasználható.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási hely: India

Csomagolja és forgalmazza: ÍZTÁR-Fűszermanufaktúra Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Multi4U fűszerek Egészséges táplálkozás

Kínai ötfűszer, tikka masala, arab kávéfűszer - csupán néhány a 14 új fűszer- és fűszerkeverék termékeink közül, melyeket a Multi4U márkanév alatt megtalálsz! Írásunkban bemutatjuk legújabb termékeinket és megosztunk néhány finom és egészséges receptet. - Reméljük, Neked is beválnak! :)