Pharmekal Myo-Inositol+Metafolin por 240 g (citrus íz)
Pharmekal Myo-Inositol+Metafolin por 240 g (citrus íz)
8 980 Ft

Pharmekal Myo-Inositol+Metafolin por 240 g (citrus íz)

8 980 Ft

Myo-Inozitol + Metalfolin por étrend-kiegészítő, citrus ízesítésben. 

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Budaörs

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

PHARMEKAL Myo-Inositol+Metafolin por 240g citrus ízű

Kiszerelés: 240 g

Myo-Inozitol + Metalfolin por étrend-kiegészítő, citrus ízesítésben. 

Napi ajánlott mennyiség: 1 x 2 adagolókanál por, 2,5 dl vízben elkeverve (étkezés előtt vagy után). Az adagolókanál a dobozban található!

Az Inozitolt korábbi megnevezése alapján B9-vitaminként is ismerjük - a modern egészségtudomány azonban már nem sorolja a B-vitaminok közé, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni. Változatos és kiegyensúlyozott étrenddel, főleg a húsfélék, tej, tejtermékek és a gabonafélék fogyasztásával juttathatjuk a szervezetünkbe. Fontos szerepe van a mentális egészség fenntartásában és az inzulinrezisztencia megelőzésében/kezelésében. 

A kalcium-L-metil-folát (Metafolin®) a szervezet számára további átalakítás szüksége nélkül, azonnal hasznosítható hatóanyag. Ezáltal sokkal hatékonyabb azon nők esetében is, akik szervezete a folsavat nem tudja teljes mértékben biológiailag aktív formájú foláttá alakítani és megfelelően hasznosítani.

A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, és hozzájárul a megfelelő pszichológiai funkciók megőrzéséhez. A kiegészítő folsav- bevitel növeli az anyai folát-ellátottság szintjét.

Összetevők:

myo-inozitol, kalcium-L-metil-folát, ízesítés: természetes citrom és narancs kivonat

A specifikációban szereplő adatok a napi adagra (2 adagolókanál) vonatkoznak!

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL:

Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: Fényvédett, száraz, hűvös helyen.

Gyártja: Pharmekal Health LLc. USA

Forgalmazza: Well-Form Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

B12-vitamin Vitaminok, ásványi anyagok

A B12-vitamin kulcsfontosságú szerepet tölt be az idegrendszer működésében és a vérképzésben. Hiánya többek között vérszegénység kialakulásához vezethet, legjobb élelmi forrásai a hús- és a halfélék. Írásunkban röviden összegezzük a B12-vitamin szervezetünkben betöltött feladatait, áttekintjük a korcsoport szerinti B12-vitamin szükségletet és a legjobb élelmi forrásokat.