Pharmekal Myo-Inositol+Metafolin por 240 g (citrus íz)
Pharmekal Myo-Inositol+Metafolin por 240 g (citrus íz)

7 045 Ft

Pharmekal Myo-Inositol+Metafolin por 240 g (citrus íz)

7 045 Ft

Myo-Inozitol + Metalfolin por étrend-kiegészítő, citrus ízesítésben. 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

PHARMEKAL Myo-Inositol+Metafolin por 240g citrus ízű

Kiszerelés: 240 g

Myo-Inozitol + Metalfolin por étrend-kiegészítő, citrus ízesítésben. 

Napi ajánlott mennyiség: 1 x 2 adagolókanál por, 2,5 dl vízben elkeverve (étkezés előtt vagy után). Az adagolókanál a dobozban található!

Az Inozitolt korábbi megnevezése alapján B9-vitaminként is ismerjük - a modern egészségtudomány azonban már nem sorolja a B-vitaminok közé, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni. Változatos és kiegyensúlyozott étrenddel, főleg a húsfélék, tej, tejtermékek és a gabonafélék fogyasztásával juttathatjuk a szervezetünkbe. Fontos szerepe van a mentális egészség fenntartásában és az inzulinrezisztencia megelőzésében/kezelésében. 

A kalcium-L-metil-folát (Metafolin®) a szervezet számára további átalakítás szüksége nélkül, azonnal hasznosítható hatóanyag. Ezáltal sokkal hatékonyabb azon nők esetében is, akik szervezete a folsavat nem tudja teljes mértékben biológiailag aktív formájú foláttá alakítani és megfelelően hasznosítani.

A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, és hozzájárul a megfelelő pszichológiai funkciók megőrzéséhez. A kiegészítő folsav- bevitel növeli az anyai folát-ellátottság szintjét.

Összetevők:

myo-inozitol, kalcium-L-metil-folát, ízesítés: természetes citrom és narancs kivonat

A specifikációban szereplő adatok a napi adagra (2 adagolókanál) vonatkoznak!

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL:

Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: Fényvédett, száraz, hűvös helyen.

Gyártja: Pharmekal Health LLc. USA

Forgalmazza: Well-Form Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás

Pharmekal Myo-Inositol+Metafolin por 240 g (citrus íz)