Lacalut White fogkrém - 75 ml
Lacalut White fogkrém - 75 ml
1 495 Ft
1 650 Ft

Lacalut White fogkrém - 75 ml

1 495 Ft
1 650 Ft

Fehérítő hatású fogkrém. A kíméletesen tisztító hatóanyagok hozzájárulhatnak a fogak természetes fehérségének megőrzéséhez, a fogzománc sérülései nélkül. 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

  • Budaörs

    Átvehető ma 19:00-ig

Részletes leírás

Lacalut White fogkrém  

Csomagolási egység: 75 ml

Fehérítő hatású fogkrém. A kíméletesen tisztító hatóanyagok hozzájárulhatnak a fogak természetes fehérségének megőrzéséhez, a fogzománc sérülései nélkül. Rendszeres használata támogathatja a fogak erősítését és a fogszuvasodás megelőzését. Eltávolíthatja a nehezen tisztítható szennyeződéseket, mint például a nikotin, a tea, és a kávé. Az eredmény: egészséges, gyönyörű, fehér fogak.

Figyelmeztetés: 

  • Hatéves, vagy annál fiatalabb gyermekek esetén: borsónyi mennyiséget tegyen a gyermek fogkeféjére és ügyeljen arra, hogy a gyermek fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!
  • Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!

 

Összetétel

 Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Disodium Pyrophosphate, Silica, PEG32, Poloxamer 188, Tetrapotassium Pyrophosphate, Pentasodium Triphosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Aluminum Lactate, Sodium Saccharin, Methylparaben, Propylparaben, Limonene, Eugenol.(1357 ppm Fluoride).

Nátrium-fluoridot tartalmaz (1357 ppm).

további tudnivalók

 

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Legfeljebb 30 ºC-on.

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH.

Forgalmazza: Naturprodukt Kft.

A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás