Lacalut aktív gyermek fogkrém 4 éves korig 50 ml
Lacalut aktív gyermek fogkrém 4 éves korig 50 ml
1 075 Ft
1 190 Ft

Lacalut aktív gyermek fogkrém 4 éves korig 50 ml

1 075 Ft
1 190 Ft

Amin-fluoriddal, A- és E-vitaminnal. Cukormentes! Az érzékeny gyermekfogakat amin-fluorid (Olaflur) hatóanyaggal védi a fogszuvasodástól.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Lacalut aktív gyermek fogkrém 4 éves korig

Kiszerelés: 50 ml

  • Hatékony védelem fogszuvasodás ellen
  • Kíméletes tisztítás
  • A készítmény amin-fluoridot (Olaflur) tartalmaz
  • Fluorid tartalma (250 ppm) megfelel a Német Fogorvosi Társaság ajánlásának

Amin-fluoriddal, A- és E-vitaminnal. Cukormentes! Az érzékeny gyermekfogakat amin-fluorid (Olaflur) hatóanyaggal védi a fogszuvasodástól. Kíméletesen tisztítja a tejfogakat és eltávolítja a lepedéket (plakk). A gyümölcsös málna íz élvezetesebbé teszi a fogmosást.

Használati javaslat

A gyermek naponta legalább kétszer a fogkefe körkörös mozgatásával mosson fogat 2-3 percig, lehetőség szerint étkezés után.

Összetétel

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, PEG-32, Silica, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Aroma, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Olafl ur, Sodium Chloride, Sodium Saccharin, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Retinyl Palmitate, Propylparaben, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, CI14720.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Figyelmeztetés: Borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le! Más forrásból származó fluorid bevitele esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH.

Forgalmazza: Naturprodukt Kft.


A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás