Dr. Chen Aloe vera fogkrém+fogkefe 1db
Dr. Chen Aloe vera fogkrém 120 g ajándék fogkefével
1 615 Ft

Dr. Chen Aloe vera fogkrém 120 g ajándék fogkefével

1 615 Ft

A különleges, aloe alapú fogkrém enzimeket, vitaminokat és aminosavat is tartalmaz, így a fogínyre is kedvező hatással lehet.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető ma, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Dr. Chen Aloe vera fogkrém ajándék fogkefével

Kiszerelés: 120 g

A fogkrém hatóanyagai segítenek megőrizni a fogak, az íny és a száj egészségét. A szakértők véleménye szerint minden alkalommal kétszer mossunk fogat, az első nagyon alapos öblítés után újabb adag fogkrémmel folytassuk a fogak tisztítását. Így hatékonyan ápolhatjuk ínyünket és fogainkat. Az Aloe vera külsőleg és belsőleg alkalmazva egyaránt kifejti kedvező hatásait, melyet számos kutatás is igazol. Gyakori jótékony összetevője kozmetikai és belsőleg fogyasztható termékeknek is. 

Az aloe vera gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és fertőtlenítő hatásait fogaink ápolásánál is élvezhetjük. Ez a számos jótékony hatással rendelkező növény szinte az összes vitamint tartalmazza, így nem csoda, hogy gyakran csodaszerként tekintenek rá.

 • A hagyományos fogápolás és a modern technológiák ötvözete
 • Nem tartalmaz fluoridot
 • Zöld tea, propolisz és mentol tartalom
 • Ajándék fogkefe a csomagolásban

A Dr. Chen patika termékei ötvözik a hagyományos kínai orvoslás alapjait a modern technológiákkal. Az Aloe Vera fogkrém is ezt a szemléletet tükrözi. A már az ókorban is ismert gyógynövény enyhíti a szájüreg gyulladásait, fogfájás és fogínygyulladás esetén is sikeresen használhatjuk. Az aloe vera növény leveleiben a tudósok körülbelül 220 féle hatóanyagot találtak, ezeket különböző területeken használják az egészség megóvására. Az Aloe Vera fogkrém fluoridot nem tartalmaz, jótékony enzimek, vitaminok és aminosavak találhatók benne. Hatékonyságát növelik még a zöld tea, a propolisz és a mentol összetevők. Alkalmazása némileg eltér a szokásos fogkrémekétől. Ennek lényege, hogy egymás után kétszer kell vele fogat mosni. Az első mosás után alaposan, bő vízzel kell öblíteni, majd megismételni a műveletet. A csomagolás jó minőségű, ajándék fogkefét is tartalmaz, mely elengedhetetlenül szükséges a kímélő, de hatékony fogápoláshoz. Ne felejtse el fogai ápolását a rohanó mindennapokban sem!

ÖSSZETEVŐK

Aloe gél, propolisz, mentol, zöldtea kivonat, nátrium-szacharin, szorbitol, nátrium-benzoát

A termék fluorid mentes.


A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas!  Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás